hirdetés

KÖZÖSSÉG

Szívszorító: a szinte megfagyott kóbormacska az ablakon kopogtatott segítségért Kanadában

Már majdnem kihűlve, férgesen, kitört fogakkal kaparta a mancsával kanadai családok ablakait, segítségért. Szerencsére jóra fordult a sorsa.
Fotók:Facebook/One cat at a time - szmo.hu
2021. január 03.

hirdetés

Egy cirmos kóbor macska a hóban bukdácsolva próbált segítséget kérni a házak ablakain kopogtatva Kanadában. Végül egy állatklinikára szállították, ahol ellátták a sebeit, majd örökbefogadták. Új gazdái Aslannak nevezték el.

A gyömbér színű cirmost egy kanadai asszony vette észre, ahogy az ablakát kaparja a karmaival. A nő felvette a kapcsolatot a Un Chat a la Fois állatmentő szervezet vezetőjével és képeket küldött neki az elkóborolt segítséget kérő állatról.

A szervezet vezetője azt mondta:

"A cica nagyon rossz állapotban volt. Fogai elrohadtak, le volt fogyva, a testét sebek borították, bolhái, férgei voltak, és cukorbeteg volt valamint bőrallergiás. Most már Aslan nagyon ragaszkodó macska, Elfelejtette a kinti életét, nem próbál elszökni. Szeret aludni a párnáján, és nagyon bújós."

Egy ellenőrzés során kiderült, hogy az állat nem volt kóbor, korábban is háziállatként élt. A vezető szerint korábbi felelőtlen tulajdonosai hagyták hátra, akiket később hiába kerestek.

Az állatorvos szerint Aslan életét megtalálója mentette meg, miután bekopogott hozzá, mert a macska annyira ki volt hűlve, hogy ha nem kapott volna azonnal segítséget, elpusztul.

Aslan történetét az alapítvány a közösségi médiában is megosztotta, a kommentelők pedig nagyon meghatódtak.

hirdetés

Az egyik olvasó azt írta: "Szegény cicus, bizonyára nagyon nehéz élete lehetett"

Valaki más hozzátette: "Édes angyalbaba tudta, hogy a megfelelő otthont választotta. Az állatok ezt mindig tudják valahogy, ez mindig meghökkent".hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk