/kozosseg/szivbeteg-kisbaba-eletmento-mutet-soltvadkert-osszefogas-tunderkez-jotekonysagi-egyesulet/
hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Elképesztő összefogás: itthon is, külföldről is gyűjtenek a szívbeteg soltvadkerti kisbaba megmentésére

Az egy hónapos Hannának életmentő szívműtétre van szüksége – a helyi Tündérkéz Egyesülethez özönlenek a pénzfelajánlások.
hirdetés

Egy napja tette közzé segélykérő felhívását a Facebookon a soltvadkerti Tündérkéz Jótékonysági Egyesület. Egy sokak által ismert helyi család júniusban született kisbabájának kértek segítséget. Hanna sajnos súlyos szívbetegséggel született, szervezete vizesedni kezdett és két hete a légzése is összeomlott, azóta gyógyszerekkel tartják életben.

"Tegnap voltak ismét az Országos Kardiológiai Intézetben, ahol kiderült, hogy kezd vizesedni a kicsi szervezete. Újabb gyógyszert kaptak! Sajnos Hanna nem eszik, csak 20-30 millilitert, és nem is hízik már egy hete, pedig nagyon fontos lenne, minél nagyobb súlyt érjen el az életmentő motoros szívműtétig, amit 6 hónapos kora előtt meg kell csinálni" - írták a szervezet munkatársai.

A család egyre nehezebben bírja anyagilag a sok kezelést, de így is csak hosszas rábeszélésre egyeztek bele, hogy a Tündérkéz segítséget kérjen Hannának. A poszt után özönleni kezdtek a felajánlások a megadott bankszámlára, itthonról és külföldről is, de még további segítségre lenne szükség. Ma az Egyesület így tájékoztatott:

"Nagyon, de nagyon köszönjük ezt a hatalmas összefogást!!!! A családnak is utalom az összegeket!!"

A Tündérkéz Jótékonysági Egyesület eredeti felhívása ide kattintva olvasható.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk