hirdetés

KÖZÖSSÉG

Szexi fotók miatt akarták kirúgni a tanárnőt, de a diákok megvédték

Néhány 'kihívó' szelfi miatt vonta felelősségre a tanárnőt az iskola vezetősége. A diákok azonban az ő pártját fogják.
The Sun - szmo.hu
2017. március 30.

hirdetés

A 39 éves Lydia Ferguson azután került bajba, miután

feltöltött néhány "kihívónak" bélyegzett szelfit a Facebookra, ami kicsapta a biztosítékot az iskola vezetőségénél.tanarno01tanarno02

A diákok felvették a mobiljukkal, ahogyan az angliai iskolából kikísérik a tanárnőt egy hosszabb beszélgetés után. A diákok azonban nemcsak lefilmezték az esetet, hanem petíciót is indítottak, hogy visszakapják felfüggesztett tanárukat. A petíció szövegében azzal vádolták az iskola vezetőségét, hogy túlságosan prűdek.

Az egyik diák így nyilatkozott: „Nincsen semmi baj a képpel. Szerintünk a tanárnő nagyon csinos”. A tanárnő Facebook-oldalán több vidám szelfi is szerepel, azonban a diákok szerint ezzel semmi gond, hiszen nem a képei alapján ítélik meg őt:

"
Nagyszerű tanár. Segít a diákoknak, akiket a többiek bántanak. Nagyon sokat tesz, hogy segítsen nekünk, és nagyon szomorúak vagyunk, hogy felfüggesztették.

„Senki nem gondolja azt, hogy bármi illetlen lenne a képeiben” – nyilatkozta egy diákja, míg egy másik a következőket mesélte: „Csak a lába látszik a képen”.

hirdetés
tanarno03tanarno04

Természetesen az iskola vezetősége nem osztja a diákok véleményét. Sue Carbert igazgatónő a következő nyilatkozatot adta: „Ha problémánk van valamelyik tanárral, akkor azt nem a diákokkal fogjuk megtárgyalni. Hallottunk pletykákat, azonban ebből olyan következtetéseket vontak le tanulóink, amiknek nincsen valós alapja”.

Az iskola tehát tagadja, hogy felfüggesztenék a tanárnőt a képekért.

A diákokat mindenesetre felzaklatta az eset, és az internetes hozzászólók sem kímélték az iskola vezetőségét.

Sokak szerint csak féltékenyek a tanárnőre, és semmi gond nincs a képekkel. Az egyik kommentelő pedig a következőt fogalmazta meg, amivel persze nem biztos, hogy mindenki egyetért:

„Szerintem sokan elfelejtik, hogy a tanárok, az orvosok és az ápolók is csak átlagemberek, akiknek joguk van a munkahelyükön kívül a saját életüket élni. Az, hogy mivel töltik a magánéletüket, az ő dolguk.”

Ti mit gondoltok erről?


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk