hirdetés

KÖZÖSSÉG

Száz pofon a Szigeten

Száz lánytól kért és kapott pofont egy magyar srác a Szigeten - ráadásul az egészet videóra is vette. Vajon miért csinálhatta?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2013. augusztus 28.

hirdetés

A "pofozkodós" videót itt láthatjátok:

"Sziasztok! Adnátok nekem egy pofont?" - ezzel a kéréssel ment oda több mint száz lányhoz a Sziget Fesztiválon egy magyar srác. Ember Péter és csapata ugyanis a fejébe vette, hogy 100 pofon a Szigeten címmel egy párperces videót forgat arról, ahogyan vonzó lányoktól összegyűjt száz taslit a fesztiválon.

Péterék célja, hogy a videóval bekerüljenek az Egyesült Államok legnézettebb daytime-show-jába, az Ellen Show-ba. A műsor névadó-háziasszonya Ellen DeGeneres amerikai színésznő, humorista, akit itthon többek között a Csúcsfejek című filmből ismerhettek.

A műsor egyik állandó rovatában ugyanis Ellen , show háziasszonya a nézők által beküldött vicces, figyelemfelkeltő vagy éppen hihetetlen videókból válogat az internetről. A show-ba eddig bekerült videókból itt láthattok egy kis ízelítőt.

Így kérte meg a lányokat Péter, hogy vágják pofon:

hirdetés

(Magyar nyelvű videó)

Néha kicsit győzködni kellett a csajokat, mielőtt elkezdtek pofozkodni:

(Magyar nyelvű videó)

Volt, hogy a meggyőzés nem használt, és Péter pofon helyett valami egészen mást kapott...

A lányok persze általában hitetlenkedve fogadták Péter kérését, nem nagyon tudták hova tenni. Sokan viccnek hitték, olyan is volt, aki kerek-perec visszautasította, hogy pofon vágja. A legtöbbjük azért végül beadta a derekát, és vérmérséklettől függően egy kisebb, látszólagos, vagy éppen egy igazi, emberes fülest kent le neki.

Persze olyan is volt, nem is egy, aki a pofon után kompenzációként egy puszit is adott a helyes fiúnak. Sőt, egyesek megcsókolták ahelyett, hogy jól képen törölték volna. :)vlcsnap-2013-08-28-11h56m56s28vlcsnap-2013-08-28-11h59m00s251vlcsnap-2013-08-28-12h00m19s0vlcsnap-2013-08-28-11h55m39s24

A videót készítő srácok arra kérnek benneteket, hogy nézzétek meg, és ha tetszett, lájkoljátok, osszátok meg a videójukat. Így nagyobb eséllyel kerülhet be az anyag a show-ba. (De az is segítség, ha ezzel a cikkel teszitek ugyanezt).

Azt nem árulták el, hogy pontosan mi is a céljuk a műsorba való bekerüléssel, de annyit elmondtak, hogy ez referenciának kitűnő lehet a jövőre nézve. Nem mellékesen kitűnő reklám Magyarországnak, Budapestnek és persze a Sziget Fesztiválnak is.

Ha szeretnéd, hogy a videó bekerüljön az Ellen Show-ba, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk