/kozosseg/siron-tuli-szerelem-mindenhova-magaval-viszi-elhunyt-felesege-fenykepet-egy-idos-bacsi/
hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Síron túli szerelem: mindenhová magával viszi elhunyt felesége fényképét egy idős bácsi

Az olasz férfi 7 éve veszítette el élete párját, de érzései azóta sem múlnak iránta.
hirdetés

Nincs is rosszabb annál, mint amikor elveszítünk valakit, akit szeretünk. Egy idős férfi ma már kénytelen a felesége nélkül élni, aki 7 éve halt meg.

Giuseppe Giordano azóta mindenhová magával viszi elhunyt szerelme fényképét, akármerre is jár.

¡Conmovedor!? . En una playa de #Nápoles, #Italia??, este hombre de 70 años llamado #GiuseppeGiordano, fue fotografiado mirando al mar con un retrato de su esposa fallecida en la mano. . El usuario de #Facebook, #GiogioMoffa, fue quien hizo pública la historia, que rápidamente comenzó a circular en todo el mundo. . "Hace días que viene, conozco a esta espléndida persona. Solo sé que el suyo seguramente fue un gran amor. Le he visto llorar; creo que ya no nacen hombres así" escribió en la red social. . Además manifestó en una entrevista, que el propio Giuseppe le confesó que se acerca con la foto "como símbolo de un amor que no termina, de la distancia y la soledad". · · · · · · · · #italia #italy #italiainunoscatto #igersitalia #ig_italia #italian_places #volgoitalia #yallersitalia #top_italia_photo #ig_italy #italia_super_pics #italian #italian_trips #italia_dev #travel #italia_inunoscatto #italiainunoscatto_hdr #italia_landscape #instagood #instagram #italia_shotz #beautifuldestinations Regrann from @enpaiszeta -

136 Likes, 9 Comments - Mario José Sosa Salas (@mariososa84) on Instagram: "¡Conmovedor!? . En una playa de #Nápoles, #Italia??, este hombre de 70 años llamado..."

A 70 éves férfi minden nap kimegy a tengerpartra egykori kedvese, Ida bekeretezett képével. Ezt kiszúrta egy közeli pizzéria tulajdonosa, aki leült beszélgetni Giuseppével, majd megosztotta a történetét saját Facebook-oldalán.

hirdetés

"Pár nappal ezelőtt még nem ismertem ezt a csodás embert. Csak annyit tudtam róla, hogy az ő és a felesége szerelme minden bizonnyal igazi volt. Láttam, hogy sír - azt hittem ilyen férfiak már nincsenek is. Teljesen átérzem a fájdalmát, nagyon sajnálom"

- írta Giorgia Moffa a közös képükhöz.

Giorgio Moffa

Siamo solo due semplici persone che hanno nei loro cuori i loro affetti mai dimenticati , ma mi diceva Giuseppe che intende ringraziare facendolo attraverso la mia pagina tutte le persone che con...

A beszélgetéseik során kiderült, hogy az olasz férfi 1969-ben találkozott először későbbi nejével, Idával, amikor ő 16, a lány pedig 17 éves volt. Szüleik nem támogatták a kapcsolatukat, mert Ida még a házasságuk előtt teherbe esett. Még abban az évben megtartották az esküvőt, majd további két gyerekük született.

Boldog házasságban éltek együtt egészen 2011-ig, amikor a nő egy betegségben meghalt. Giuseppe szerelme azonban azóta is múlhatatlan iránta...

Forrás: Metro


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk