hirdetés

KÖZÖSSÉG

Saját életét kockáztatva mentette meg kishúgát a rá támadó kutyától egy amerikai kisfiú, az internet hőse lett

Több híresség, köztük szuperhősöket játszó színészek is üzentek a 6 éves fiúnak, aki nagyon csúnyán megsérült, de akár meg is halt volna, hogy megvédje a testvérét.
Fotó: nicolenoelwalker/Instagram - szmo.hu
2020. július 16.

hirdetés

Bejárta a világsajtót és az internetet egy amerikai testvérpár ijesztő, de mégis kedves története. A Wyoming állambeli Cheyenne-ben élő Bridger Walker a saját életét kockáztatta, amikor megvédte a kishúgát egy agresszív kutyától, ami végül őt sebesítette meg súlyosan.

Az eset július 9-én történt, amikor a hatéves kisfiú észrevette, hogy egy 1 éves németjuhász keverék támadóan közelít a testvére felé. Hogy megvédje őt, elé állt, de a kutyát ez sajnos nem rémisztette el.

Az állat ráugrott a fiúra és többször is megharapta a fején és az arcán. Bridgernek még ezek után is volt annyi lélekjelenléte, hogy megfogja a húga kezét és elfussanak.

A kutya olyan súlyos sérüléseket okozott neki, hogy egy 90 öltéssel sikerült összevarrni a sebeit egy kétórás műtét során.

"Arra gondoltam, ha valakinek meg kell halnia, én legyek az"

hirdetés

- mondta a hős kisfiú a félelmetes támadás után.

A történtekről a gyerekek nagynénje, Nikki Walker számolt be egy Instagram-posztban. Arra kérte az embereket, hogy osszák meg Bridger hősies tettét, mert szeretné, ha eljutna azokhoz a szuperhősöket játszó színészekhez, akiket a kisfiú nagyon szeret.

A nagynéni több fotót is megosztott a szőke testvérekről és Bridger csúnya sérüléseiről is (ezekhez a jobb oldalon lévő fehér nyílra kell kattintani):

A nő elérte a célját, ugyanis rengeteg embert meghatott Bridger története. A nagynénit - aki csak azért regisztrált az Instagramra, hogy segítsen az unokaöccsének - már 125 ezren követik, és több híresség is felfigyelt a kérésére.

Mark Ruffalo az elsők között üzent Bridgernek Nikki Walker Instagram-posztja alatt:

"Azok az emberek, akik mások testi épségét a sajátjuk elé helyezik, a legnagyobb hősök, akiket ismerek. Mélyen tisztelem és csodálom a bátorságodat és a szívedet. Az igazi bátorság nem az, amikor elnyomják az embereket, harcolnak az emberek ellen, vagy amikor valaki játssza a kemény fickót. Az igazi bátorság az, amikor tudod, mi a helyes, és még akkor is ezt teszed, ha emiatt végül megsérülsz. Te nagyobb férfi vagy, mint sok-sok ember, akit ismerek vagy láttam"

- írta kommentjében a Hulkot játszó színész.

Grant Gustin, a Flash nevű szuperhős megszemélyesítője egy rövid, de annál kedvesebb kommentben dicsérte meg Bridgert:

"Micsoda elképesztő nagytesó szuperhős!"

Chris Evans, azaz Amerika Kapitány egy videóüzenetet küldött a kisfiúnak, amiben nagyon szép szavakat mondott neki.

"Azta, te egy hős vagy. Amit tettél, az annyira bátor, annyira önzetlen dolog volt. A kishúgod nagyon szerencsés, hogy ilyen bátyja lehet, a szüleid pedig biztosan nagyon büszkék rád. Kiderítem a címedet és küldök neked egy autentikus Amerika Kapitány-pajzsot, mert megérdemled. Maradj az, aki vagy, mert szükségünk van ilyen emberekre, mint te"

- mondta a színész.

Bridger úgy nézte meg a videóüzenetet, hogy közben egy Amerika Kapitány jelmezt viselt:

Anne Hathaway egy külön Instagram-posztban üzent Bridgernek:

"Én nem vagyok Bosszúálló, de felismerem a szuperhőst, ha látok egyet. Csak remélni tudom, hogy feleannyira bátor vagyok, mint amennyire te vagy az, Bridger"

- írta a színésznő.

A nagynéni Instagram-posztja alatt sok más híresség is kedves üzenetet hagyott, például Gordon Ramsey, valamint többek között Robbie Amell és Justin Baldoni színészek és Brie Larson, Octavia Spencer és Vanessa Morgan színésznők is.

Bridger nagynénje és szülei nem győzték megköszönni a rengeteg támogatást, amit kaptak az emberektől. Sokan azt javasolták, indítsanak adománygyűjtést, mert szívesen hozzájárulnának Bridger felépüléséhez, de a nagynéni inkább azt kérte, hogy egy háborús veteránokat és/vagy egy sérült katonákat támogató szervezetet támogassanak. Ha pedig szeretnének segíteni valahogy a kisfiúnak, küldjenek neki képeket szép, különleges kövekről, kavicsokról, mert Bridgert nagyon érdekli a geológia és szereti a köveket.

Nikki Walker azt is elmondta, hogy

az unokaöccse sebei egyébként szépen gyógyulnak, már sokkal jobban néznek ki. Bridger lelkileg is jól van, bár a sérülések miatt még nem tud olyan szélesen mosolyogni, ahogy szokott.

A nő azt is elmondta, hogy ismerik annak a gyerekeket megtámadó kutyának a gazdáit, akik nagyon kedvesek és semmi problémájuk nincs velük, sőt, ez az eset még közelebb hozta őket egymáshoz.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk