hirdetés

KÖZÖSSÉG

Rendőr vendégelte meg a Mekiben a szülinapján magára hagyott kisfiút

A wisconsini Green Bay rendőrkapitánysága Facebook-oldalán tette közzé a szívmelengető történetet, melynek hőse kollégájuk, Darryl Robinson.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. október 28.

hirdetés

A rendőröknek egy helyi iskolából szóltak, hogy egyik kis diákjukért a tanítás végén nem jött senki. Mint kiderült: a gyerek anyja börtönbe került, más hozzátartozóról pedig nem tudtak a suliban, akit értesíthettek volna, ezért az iskola hívta a rendőrséget.

Mikor Robinson rendőr megérkezett, beszélgetni kezdett a kisfiúval, akiről kiderült: aznap volt a születésnapja. Így, míg a kapitányság emberei igyekeztek felkutatni a gyerek rokonait, a rendőr a helyi McDonalds étterembe vitte a kisfiút egy kis szülinapi sajtburgerezésre.officer Robinson

A rendőr kollégái és a helybéliek is nagyra értékelték Robinson figyelmességét és empátiáját, amiért vette a fáradságot, hogy a lehetőségekhez mérten ünnepivé tegye a kisfiú születésnapját. Robinson még egy sétakört is tett a járőrkocsival, míg kiderült, kinél helyezik el a gyereket.

A posztot sok ezren megosztották, és özönlenek az elismerő hozzászólások is.

Valaki például azt írta: szomorú, hogy ilyen eset egyáltalán megtörténhet, de mégis van remény, ha vannak még a Robinsonhoz hasonló rendőrök. Egy másik hozzászóló szerint ez a kisfiú felnőve is tisztelni fogja a rendőröket Robinson jószívűsége miatt. Egy nő pedig felidézte: gyerekként őt is egy rendőr emelte ki egy zűrös helyzetből otthonából, és szintén egy gyorsétterembe vitte. „Míg élek, nem felejtem el, 6 éves voltam, belém égett az emlék. Le a kalappal az ilyen rendőrök előtt!” – írta.

hirdetés

Nyitókép: pexels


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk