/kozosseg/rejtelyes-uzenetek-a-jardan/
hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Rejtélyes üzenetek a járdán

Egy kis szimbólum és két szó, valahol Budapesten. Egy olvasónk a Facebook segítségével próbálja megfejteni a rejtélyt.
hirdetés

A következő üzenetet kaptuk az egyik olvasónktól:

"Sziasztok,

Keresek valakit. Üzeneteket hagy a járdán. Mindig ugyanazt, mosolyt csalva ezzel az én arcomra is. Februárban találtam az elsőt. Ha megláttam egy újat, lefotóztam. Ötnél járok. Sokan elhaladnak mellette. Van, aki észre sem veszi. Van, aki rálép, miközben a mobilját nézi. Van, aki meglátja és szemrebbenés nélkül megy tovább. Nincs is ezzel semmi baj, én viszont észrevettem, és kíváncsi lettem. Ki? Kinek? Miért így? Érdekel. Nem fűz hozzá semmiféle érdek. Egyszerűen csak szívesen megtudnám.

Köszönöm, ha segítetek megtalálni.

Ui: nem vagyok közterületes. :) "

hirdetés
3

Bellai Marina képei4

Marina annyit árult el, hogy hogy a rajzok valahol Óbudán, az Árpád hídnál bukkantak fel. A rejtély azonban továbbra is rejtély, és csak találgatni tudunk, mit jelenthet a szív és az azt kísérő "ma is..." üzenet.

Vajon egy szerelmes próbálja ismeretlenül meghódítani szíve hölgyét? Esetleg csupán egy ártatlan tréfa, amelynek célja a látogatók megmosolyogtatása? Vagy éppen az van mögötte, hogy mindenki elkezdje találgatni, miről szól? :) Ti mire tippelnétek?001210479157_676415835764594_7648469773416104166_n

Marina a saját Facebook-oldalán is közzétette felhívását:

Kedves Ismerőseim,

Kedves Mindenki,

Egy ideje boldogítalak Titeket ezekkel a fotókkal. Jó móka, hogy nem tudom, ki és miért festette az üzeneteket a járdára. Részemről egyszerűen csak tetszik, hogy nap mint nap látom őket.

Viszont mostanában egyre többen kezdtek kérdezni e fotók miatt. Arra gondoltam, az is jó móka lehet, ha megpróbálom kideríteni, miért kerültek a járdára ezek az üzenetek. Ebben kérem a segítségeteket. Kérlek, osszátok meg ezt a képet, hátha sikerül kideríteni.

Van egy olyan fénykép, amit sosem tettem közzé, így senki nem tudhatja azt sem, hogy mikor és hol fotóztam. Vagyis a rajzok készítőjének kiléte egyértelműen "beazonosítható", így már csak abban bízom, hogy jelentkezik és elmondja a történetet.

Persze ha sosem derül ki, az sem baj..

Köszi!

Marina

Ha te is kíváncsi vagy az ismeretlen művészre, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk