/kozosseg/rakos-kisfiu-garrett-matthias-gyaszjelentes-halal/
hirdetés

A Rovatból
hirdetés

Tollba mondta saját nekrológját az ötéves rákos kisfiú

'Még találkozunk, balekok!' Így zárta a búcsúját Garrett Matthias, és azt is meghagyta, hogy a temetésén legyenek ugrálóvárak. Egy hete halt meg.
Forrás: People - szmo.hu
2018. július 13.

hirdetés

Nem mindennapi egyéniség volt az az öt éves amerikai kisfiú, aki még saját nekrológját is lediktálta szüleinek, szívszorítóan aranyos kérésekkel, bátorsággal és humorral. Garrett Matthiast tavaly ősszel diagnosztizálták rákkal, és bár sokáig úgy tűnt, a kezelések használnak, júniusban az orvosok közölték a szülőkkel: nincs remény. A kicsi, bár ezt a szörnyű hírt nem mondták el neki, tudta, hogy nagyon beteg, és elkezdte lediktálni anyjának és apjának, Emilie-nek és Ryannek az "életfilozófiáját", és azt, hogy hogyan szeretne meghalni.

"Amiket nagyon szerettem: a nővéremmel játszani, a kék nyuszimat, a trash metált, a legót, az óvodai barátaimat, Batmant, és azt, hogy elaltattak, mielőtt megszúrtak a kemó-katéterrel" - hangzik a kisfiú nekrológja.

"Amit utáltam: nadrágot venni, ezt a hülye rákot, meg a tűket."

A kisfiú azt is elárulta, halála után gorillaként fog majd újjáéledni. A temetéséről is intézkedett: öt ugrálóvárat kért - mert öt éves - és azt, hogy égessék el, mint a szuperhős Thor anyukáját, és szórják szét a hamvait, hogy fa nőjön a helyén.

Végül kedvenc, saját magának kitalált becenevével búcsúzott:

hirdetés

"Még találkozunk, balekok! A Nagy Alsónadrágos Garrett."

Szülei úgy döntöttek, hogy gyerekük minden végső kívánságát teljesítik.

Garrett Matthias “Great Garrett Underpants”. My inspiration. This is what a Bad Ass” looks like #RIP #GarrettMatthias #GoFundMe

Shawn Thomas Molloy (@f3_hillrunner) által megosztott bejegyzés,hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk