hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Plüssjátékos autós felvonulással gyűjtenek újabb támogatókat az SMA-s Zsombinak

A szervezők abban bíznak, hogy sokan találnak meg egy-egy játékot, és a rá tűzött üzenet meggyőzi őket is arról, hogy támogassák a beteg kisfiú gyógyítását.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 22.

hirdetés

Mint arról többször beszámoltunk, sokan fogtak össze egy kisfiúért, hogy segítsenek neki a gyógyulásban.

Legutóbb például Mesut Özil az Instagramon biztatta követőit arra, hogy adományozzanak pénzt a Zolgensma-kezelésre gyűjtő családnak, akik az SMA-beteg Zsombor számára szeretnék megvásárolni a javulást hozó gyógyszert. A kisfiú családja is a nyilvánossághoz fordult, hogy összegyűjthessék a kezeléshez szükséges összeget.

Ő a negyedik magyar kisfiú, akinek a világ legdrágább gyógyszerére, a 700 millió forintba kerülő Zolgensmára gyűjtenek, az összegből már 392 millió összejött.

Zsombi támogatói most egy különleges eseményre készülnek - derül ki a Plüssterjesztők Zsombiért SMA1 Facebook-csoportban olvasható bejegyzésből.

hirdetés

Mint írják:

Karácsonyi plüssös autós felvonulás lesz Zsombiért.

"December 24-én délután 15.30-kor elindul a plüss autós felvonulás: 10-15 autó karácsonyi fényekkel feldíszítve, karácsonyi zenével tesz egy nagy körutat. Minden autó tetején egy (vagy több) óriás plüss ül majd, nyakukban óriás borítékkal: Nem elveszett játék vagyok. Rád vártam! Minden autóban lesz 50-50 darab felborítékozott normál plüss, amiket az adott városokban megállva, a lent látható helyeken kihelyeznek a sofőrök, majd tovább halad a konvoj."

Az autós karácsonyi konvoj útvonala így néz ki: Érd - Imre utca és Gereben utca sarka (indulási pont), Biatorbágy - Fő tér, Piliscsaba - Fő út 2. - Aldi, Solymár - Szent Flórián u. 4. - Auchan, Budakeszi - Erdő u. 4. - Piactér, Törökbálint - Torbágy utca - Auchan.

Az akció lényege, hogy országszerte felbukkannak a plüssjátékok, rajtuk egy levéllel, melyben megírják a kisfiú történetét, és arra kérik a megtalálókat, hogy adakozzanak Zsombi gyógyításáért. Az ötlet Biatorbágyról indult, Schilling-Párhon Lili kezdeményezésére, aki korábban egy gyermekkórházban találkozott a kazincbarcikai családdal, és most ő is részt vesz a kisfiú gyógyításához szükséges pénz összegyűjtésének szervezésében.

Ha segíteni szeretnél Zsombinak és a családjának, így is megteheted:

Szép jövőért Zsombornak Alapítvány

Számlaszám: 11734152-21916838

IBAN: HU97 1173 4152 2191 6838 0000 0000

SWIFT kód: OTPVHUHB

PAYPAL: www.paypal.me/helpzsombor



hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk