/kozosseg/par-nappal-karacsony-elott-egett-le-a-haza-egy-hattagu-teti-csaladnak/
hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Pár nappal karácsony előtt égett le a háza egy hattagú téti családnak

A szomszéd riasztotta őket, mikor látta, hogy lángol a tető. A bent lakóknak csak kimenekülni volt idejük. Most a munkatársak és a polgármester igyekszik segíteni nekik.
hirdetés

Kilenc nappal karácsony előtt lettek földönfutók. Tehetetlenül nézte végig a téti Sárközi család, hogy múlt vasárnap leégett otthonuk.

A szomszédjuk szólt nekik, hogy lángol a tető, ezután ők egy szál ruhában menekültek ki a házból.

Az asszony az RTL Híradónak elmondta, hogy miután a szomszéd riasztotta őt, ő szólt a férjének, aki a pincében volt, hogy fusson, mert ég a ház. Már csak annyi idejük volt, hogy kiszaladjanak, mire a tűzoltók kiértek, már szinte mindenük odalett. A férje szerint ha a szomszéd nem figyelmezteti őket, lehet, hogy odavesztek volna ők is.

A házaspár két felnőtt gyerekükkel, egyikük párjával és egy felnőtt unokájukkal éltek a házban. Amit a tűz nem ért el, azt az oltáskor a víz tette tönkre.

A családból ketten is az építőiparban dolgoznak, a tragédia után a kollégáik azonnal mentek segíteni nekik. Ők ingyen csinálnak új tetőt a házra, még a héten. A település polgármestere is segítséget ígért, a ház rendbetételéhez a szükséges építőanyagot biztosítják a családnak.

hirdetés

Az otthon nélkül maradt család az egyik szomszédnál lakik átmenetileg. Biztosításuk nem volt és, hogy hol töltik a karácsonyt elképzelni sem tudják. Az asszony azt mondja, neki nem számít, hogy milyenek a falak, csak a sajátjukban lehessenek az ünnepen.

VIDEÓ: Az RTL Híradó beszámolójahirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk