hirdetés

KÖZÖSSÉG

Özvegyen maradt apa beszélt a karácsonyról: „Nem fogom élvezni, de a kislányomat nem hagyom cserben”

Feleségének a mindene volt a karácsony... és most nélküle kell ünnepelniük...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. december 22.

hirdetés

Mark Duffy számára minden apa egyik legrosszabb rémálma következett be, amikor imádott felesége, Nicola augusztusban meghalt mellrákban.

A Mirrornak írt cikkében számolt be róla, hogy készül az első karácsonyra nélküle.

A megható, személyes beszámolóban Mark elmondja, hogy karácsony volt Nicola kedvenc ünnepe. Már december 1-én elkezdte a díszítést. Máskor ilyenkor, karácsony előtt már megvolt minden ajándék, a karácsonyi lapokat elküldték, és a hűtő tele volt az elkészített finomságokkal. „Legyen elég annyi, hogy én még meg sem találtam a celluxot, a címeket és a bevásárlószatyrokat” - jellemzi a mostani helyzetet Mark.

A legszomorúbb, hogy kislánya, a három éves Grace idén tudja először teljes egészében felfogni és élvezni karácsony örömeit. Annál tragikusabb, hogy édesanyja, Nicola már nem lehet a részese ennek.

„Mindig segített feldíszíteni a fát. Ez egyszerű feladatnak tűnik, de Nicolának csodálatos érzéke volt hozzá, ezért idén magasan volt a mérce.

hirdetés

De azért egész jó lett a végeredmény, miután sikerült kibogozni az égősort, és elértem, hogy Grace ne rakjon a fára 1 négyzetméteren belül 50 díszt... Az ilyen apróságok emlékeztetnek rá, mennyire nehéz lesz idén.”

Mark idén készíttetett egy speciális díszt is a fára. Fából készült, egy galamb látható rajta és egy felirat: „Nicola/Anyu emlékére, hiányzol.”

„Karácsony napján kimegyek majd Nicola sírjához, girlandot és virágot teszek rá, és vele töltök egy kis időt, ahogy máskor is... Nem lesz könnyű, de mivel ez volt a kedvenc időszaka az évben, nem múlhat el anélkül, hogy együtt legyünk. Elmesélem neki, hogy telt a nap, elmosolyodok majd ahogy eszembe jutnak a régi ünnepek, és csak annyit mondok: »Boldog karácsonyt, szívem«.”


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk