hirdetés

Özönlenek a lájkok Bálint gazda új fotójára

Az immár 400 ezer ember által követett, 97 éves kertész tavaszköszöntő képe olyan hozzászólásokat kap, amelyekre igazán büszke lehet a posztoló.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. március 01.

hirdetés

"Lehet, kinevet… de úgy tekintek önre, mintha a nagypapám lenne!!! Nagyon szeretem önt, s a munkásságát!!! Nagyon sok boldog éveket kívánok!!!" - írja az egyik hozzászóló Bálint György gazda tavaszköszöntő képe alatt a Facebookon. A fotóval Bálint gazda nemcsak a tél végét, de azt is ünnepli, hogy a 97 éves, hihetetlenül aktív kertész követőinek száma átlépte a 400 ezret.

A kép alá, a számtalan lájk és megosztás mellett, meghatóan kedves kommentek sokasága érkezett:

"Drága Gyuri bácsi!!! Anno az ablak című tévéműsoron nőttem fel, amelyben volt szerencsém megismerni önt. Nagy szerepet játszanak az életemben a növények, valószínű nagy hatással volt rám az ön növények iránti szeretete!!! Mindig várom az aktuális jó tanácsait azóta is. Kívánok a munkájához, családjához nagyon jó egészséget!!!"

"Kedves GYURI bátyám. A határ túl oldaláról, Szlovákiából üdvözlöm es nagyon köszönöm a sok jó tanácsát. Merem mondani, hogy Ön a kertészek királya."

"Drága Gyuribacsi!!! Adjon a jo Isten még nagyon jo egészséget, hosszú eletet, erőt mert még sokaig szeretnem a tanacsait hallgatni!!"

hirdetés

"Drága Gyuri bácsi! Jászágón találkoztunk együtt reggeliztünk úgy emlékszem mintha nem rég történt volna pedig 15éve volt. KÍVÁNOK nagyon jó egészséget, hogy még sokáig tanulhassunk. Aki csak egyszer is találkozott Gyuri bácsival egy életre szóló élményben részesül. Küldök egy nagy nagy ölelést!"

"Édes Gyuri bácsi itt a tavasz, imádom én is ezt a finom tavaszillatot, feltörte az ásó a tenyeremet, még most is sajog, de imádtam az első kerti munka minden percét!!!!! Nagyon jó egészséget, boldogságot és csodaszép tavaszt kívánok szeretettel!!!!"

Bálint gazda valószínűleg az az ember, aki sokaknak példaképül szolgál arra, milyenek szeretnének lenni 97 évesen.

Oszd meg a cikket!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk