/kozosseg/osszefogtak-az-orszag-tanciskolai-hogy-egy-kozos-tanccal-mutassak-meg-az-osszetartas-fontossagat/
hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Összefogtak az ország tánciskolái, hogy egy közös tánccal mutassák meg az összetartás fontosságát

10 városból, 700 táncos, 11 egyesület közösen táncolja el a Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán Ajándék című dalára készített koreográfiát.
hirdetés

Horváth Zoltán szervezésében, Szinetár Dóra közreműködésével, már közel 170.000 megtekintést gyűjtött be a 700 táncos közreműködésével felvett produkció. Az Ajándék című dalra készült előadást ugyan karácsonyra szánták, de még mindig sokan nézik meg a felvételt.

Összetartás kell a világban, és a karácsony mi másról szólna, mint az összetartásról, szeretetről, támogatásról

- írják a szervezők. Ennek nyomán Horváth Zoltán a Dirty LED Light Crew és a Dirty Dance Sopron vezető koreográfusa gondolt egyet. Nyolc éve minden karácsonykor készít egy koreográfiát, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán – Ajándék című dalára, melyet a legkisebbek, vagyis az ovisok és a legnagyobbak, az egyesület felnőtt táncosai közösen adnak elő, ez már hagyomány náluk.

Idén ez nem jöhetett létre, így gondolt egyet, és összefogta az ország több tánciskoláját, hogy alkossanak és táncoljanak együtt virtuálisan,

karöltve több hírességgel. Így jött össze több mint 700 táncos - a legkisebbektől egészen a szülőkig. Heteken át tartottak az előkészületek.

"Szeretnénk ezzel is mutatni, hogy bármilyen nehéz helyzetben is vagyunk, a szeretet és az összetartás segít átvészelni ezt az időszakot, és reméljük, hogy mindenkinek a szívébe örömet hozhatunk ezzel a produkcióval"

- írták.

hirdetés

VIDEÓ: A táncos produkció

A közös táncban részt vett, Budapest – Showtime Fitness, Békéscsaba – Fit Dance SE, Debrecen – Piruett Tánc Stúdió, Debrecen - Valcer Táncstúdió, Gyula – Energy Dance Cool, Miskolc - Limited Dance Academy, Nagykanizsa – Szan-Dia Fitness, Sopron – Dirty Dance Sopron Egyesület, Szeged – Diamond Dance, Szigetszentmiklós – Szigetszentmiklósi Sport Club, valamint jelen lesznek, Szinetár Dóra (színésznő, énekes), Kara Mihály (Magna Cum Laude), Berki Mazsi, Babinyecz Tímea (Miss Univers Hungary 2010), Nabil Amroun és Egressy Dóra, Dirty LED Light Crew (Hungary’s Got Talent).hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk