hirdetés

KÖZÖSSÉG

Összefogott az ország: több tízmillió forintot gyűjtöttek az anya nélkül maradt hármas ikreknek

Az adományokat továbbra is várja a Tündérkör Alapítvány.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. december 19.

hirdetés

Szombat este írtuk meg, hogy meghalt egy hajdúszoboszlói anyuka nem sokkal azután, hogy életet adott három egészséges újszülöttnek. A nő veszélyeztetett terhes volt, az úgynevezett HELLP szindróma súlyos vérzéses szövődményei okozták a halálát.

Az egyedül maradt 29 éves édesapa, Tibor könnyeivel küszködve nyilatkozott a Blikknek hétfőn: elmondása szerint felesége összepakolt csomagja még mindig árván áll a lakásban, mivel egyszerűen nincs ereje átnézni.

A férfi egyelőre naponta fél órát tölthet gyermekeivel, Lénával, Mirával és Milánnal. Közülük Mirának már lélegeztetőgépre sincs szüksége. Természetesen minden­nap meglátogatja őket a kórházban, és nagyon örül, hogy minden rendben velük.

A gyászoló apa rengeteg segítséget és támogatást kap nehéz helyzetében: a Tündérkör Alapítvány gyűjtést is indított a család megsegítésére. Tóth Zsé Ferenc, az alapítvány kurátora a Blikknek elmondta: telefonjaik a nap minden per­cében csörög­ne­k, a Facebookon érkezett levelekre pedig többen is válaszolnak párhuzamosan.

"Tanúbizonyságot tett a magyar nemzet arról, hogy igazi összefogás bizony létezik! Az eddig összegyűlt összeg közel 24 000 000 forintot képvisel, a gyűjtést pedig tovább folytatjuk"

hirdetés

– adták hírül tegnap. A napokban egy autós felvonulást is tartanak a ügyért, amelyen Tamás is részt vesz.

Ha te is segítenél, az alábbi számlaszámon megteheted:

OTP Bank, Tündérkör Alapítvány: 11738008-20899541

Közlemény: „HÁRMAS IKREKNEK!”

Illusztráció: Pixabay


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk