hirdetés

KÖZÖSSÉG

Szívszorító: mécsesekkel, virágokkal és hangos szirénázással búcsúztak a mentősök a balesetben elhunyt kollégájuktól

A mentősofőrként dolgozó férfi szerdán szenvedett halálos balesetet. Kollégái és pályatársai szívszorító megemlékezést tartottak a tiszteletére.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. július 04.

hirdetés

Pénteken este az Országos Mentőszolgálat központi mentőállomásán búcsúztak el a mentősök a szerdán motorbalesetben elhunyt kollégájuktól.

Mint arról beszámoltunk, a Központi Mentőállomás mentősofőrje, Stáhl Ferenc szerda délután motorjával egy traktorral ütközött a 7-es főúton, Pettendnél. Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, azonban a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy meghalt.

A tragédia után a Mentőpalota kapujában gyertyákkal és virágokkal emlékeztek a megrendült kollégák elhunyt bajtársukra.

"A mindig áldozatkész fiatal szakember példa értékű odaadó munkája és udvarias, kedves egyénisége óriási űrt hagy maga után a mentők közösségében"

- írták az Országos Mentőszolgálat szerdai Facebook-bejegyzésében.

hirdetés

Pénteken este közös megemlékezést tartottak az Országos Mentőszolgálat és az AMS Betegszállító szolgálat munkatársai, hogy együtt elbúcsúzzanak fiatalon elhunyt bajtársuktól.

A Központi Mentőállomáson mécseseket gyújtottak és virágokat helyeztek el Stáhl Ferenc emlékére. Előbb csendes megemlékezést tartottak, majd a mentőautók hangos szirénázásával búcsúztak el egykori kollégájuktól.

Az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán élőben közvetítették az eseményt.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk