hirdetés

KÖZÖSSÉG

Ők a körúti robbantásban megsérült rendőrök

Fizikailag már jól vannak, de a lelki sebeik nehezebben gyógyulnak. Tóth Vera azt írta, a fiatal rendőrök továbbra is a hazát szeretnék szolgálni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. január 18.

hirdetés

Először mutatkoztak a nyilvánosság előtt a Teréz körúti robbantásban megsérült rendőrök. A megsegítésükre rendezett jótékonysági esten ők is részt vettek január 17-én az Újszínházban, ahol Tóth Verával még egy közös fotót is készítettek.

"Szabina és Laci. Tegnap fotózkodtunk. Ők voltak a körúti robbantásban megsérült rendőrök.. Nagyon, nagyon fiatalok még.. Értük énekeltünk az ÚjSzínházban.

Szerencsére fizikailag jól vannak, de a mosoly mögött még sokszor felvillannak a múlt kegyetlen képei és még idő, míg a psziché és a lélek sebei begyógyulnak.. Nagyon drukkolok nektek, hogy ez hamar sikerüljön."

hirdetés
"
Igazán kedves, jólelkű, jószándékú fiatalok vagytok, akik továbbra is szeretnék szolgálni a hazát, szeretnének tenni értünk és a biztonságunkért.. Azt hiszem ők az igazi hősök... Gyógyuljatok és nyerjétek vissza a bizalmatokat a világ felé...

- írta az énekesnő a képhez.

2016. szeptember 24-én a 23 éves rendőrnő életveszélyesen, míg a 26 éves férfi súlyosan megsérült a szögesbomba felrobbanásakor a Teréz körúton. A támadás után egy hónappal, október 18-án hagyhatták el a kórházat, de rehabilitációjuk még ennél is hosszabb időt vesz igénybe.

A nyilvánosság előtt január 17-én mutatkoztak először, az Újszínházban megrendezett Összetartás Esten.

A rendezvényt a Teréz körúti robbantásban megsérült két rendőr megsegítésére szervezték, a fellépők között olyan neveket találtunk, mint Tóth Vera énekesnő, Szolnoki Péter énekes, Vikidál Gyula énekes, Varga Miklós énekes, Bulldózer Együttes, B52 Együttes,DSP együttes, Bach Szilvia humorista. A műsorvezetők Harsányi Levente és Abaházy Csaba voltak.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk