hirdetés

KÖZÖSSÉG

Nincs hatalmuk fölöttünk - üzeni a Teleki igazgatója

David Bowie-t idéz videóüzenetében a raportra hívott, telekis gimnáziumi igazgató és összefogást szorgalmaz.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. február 19.

hirdetés

Pukli Istvánt, a budapesti Teleki Blanka Gimnázium igazgatóját raportra hívta a Klik. Az igazgató és a tantestület „bűne” az volt, hogy megjelentek a miskolci szimpátiatüntetésen, ezért elmaradt aznap az utolsó két óra az iskolában. A Klik (állítólag szülői bejelentésre) kivizsgálja az esetet, több tucatnyi dokumentumot rendeltek be az igazgatótól - olvasható a videó végén.

A videó alatt a szövegét el is olvashatjátok:

„Nincs hatalmuk felettünk. Ne félj!” – üzeni Pukli István.

Mutassuk meg együtt, hogy nem félünk! A méltatlan támadások...Közzétette: Utolsó óra - Vészhelyzet az oktatásban – 2016. február 18.

Pukli István üzenete:

hirdetés

"Sziasztok! Szeretettel köszöntelek benneteket a Budapest XIV. kerületi Teleki Blanka Gimnázium szecessziós, műemlék, majdnem összeomló épülete előtt. Azért gondoltam, hogy szólok hozzátok, mert azt tapasztaltuk hogy féltek, féltek az esetleges megtorlástól. Merjetek kiállni az igazatokért, mert nincs igazuk, és nincs erejük.

Csak azt hiszik magukról, hogy erősek.

David Bowie-nak a ’80-as években volt egy remek játékfilmje, melynek az volt a címe, hogy Labirintus. Én ezen nőttem föl. Ennek van egy olyan mondata, amely megragadott, és azt gondolom, ezt lehetne szem előtt tartanotok. Ez a mondat úgy hangzik, hogy:

"
Nincsen hatalmad fölöttem.

Ez szimbolizálja az egész rendszert. Démonokkal küzdünk, semmi mással. Emeljétek föl a fejeteket, legyetek bátrak, emeljétek föl az energiaszinteteket, hiszen mindannyiótokra szükségünk van és szükségetek van ránk, úgyhogy együtt kell végrehajtanunk ezt, amit most elterveztünk.

Végig kell mennünk, nincs hova hátrálnunk,

nekünk meg kell oldanunk a közoktatás helyzetét és az alapjaitól fel kell építenünk.

Mindenkire szükség van! Ne féljetek!"

Ha érdekesnek találtad az üzenetét, oszd meg másokkal is!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk