/kozosseg/mosoly-valto-fuss-te-is-a-beteg-gyerekekert-a-balaton-korul/
hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Mosoly Váltó: fuss te is a beteg gyerekekért

Száraz Dénes, a Jóban Rosszban sztárja is beszállt a Mosoly Váltóba - a lehetőség előttetek is nyitva áll.

Link másolása

hirdetés

A Mosoly Alapítvány idén 8. alkalommal vesz részt az Ultrabalaton futóversenyen a Mosoly Váltóval. Az Ultrabalaton egy nemzetközi futóverseny, ahol a versenyzők a Balatont megkerülve, futva vagy biciklizve, egyénileg vagy váltócsapatban teljesíthetik a 220 km-es versenytávot.

A Mosoly Váltóban 21 Mosolyos gyerek (látássérültek, illetve pszichoszomatikus zavarral élők) 47 szakaszban futja körbe a Balatont, fejenként 4-7 kilométert teljesítve. Ezeknek a gyerekeknek kihívást jelent az 5-7 kilométeres táv teljesítése. Az Alapítvány munkatársai szeretnének nekik maradandó élményt nyújtani ezzel a két nappal, valamint segíteni őket abban, hogy a rendszeres mozgás életük részévé váljon.

ubalaton_1200x803

plakat

hirdetés

szdenes

A Mosoly Váltóhoz adományozók csatlakoznak, akik együtt futnak a gyerekekkel az általuk választott, támogatott szakaszon. Az eseményen való részvétellel a még gyógyuló gyerekeknek szóló Mosoly terápiákat támogatják. A sportolni vágyó támogatók segítségével ezen a két napon terápiás foglalkozásainkon résztvevő, súlyosan beteg gyerekek gyógyítására gyűjtenek.

Ezt a csapatot erősíti idén Száraz Dénes színész is, aki gyerekkora óta megszállott sportoló, hosszútávfutó és ironman, és aki saját bevallása szerint nem szeretne többé “csak saját magáért” futni. A 2015-ös Ultrabalatonon Mosolyos színekben fut, és képviseli, népszerűsíti az alapítvány munkáját.

1404376344_953_DSC_0219_1200x803

1404376412_275_DSC_0221_1200x803

1404376691_882_DSC_0299_1200x803

ut

mosolycsapat-befutoutan_1200x803

"A Mosolyért azért futok, mert nagyon sok minden az életünkben kizárólag magunkról szól: enyém, nekem, magamnak, én, én, én... Ezen először a fiam születése változtatott, de már az is, amikor a feleségem teherbe esett" - mondta Száraz Dénes, és hozzátette: "Most már eljutottam oda, hogy másokért is éljek, tegyek valamit. Tehát ne csak magamért fussak, hanem másokért is. Jelen esetben a Mosolyért. A Mosolyban az fogott meg, amiért létrejött és amivel foglalkozik. És azt tapasztaltam rövid ismertségünk óta, hogy működik és nagyon kell, hogy legyen."

Hogyan futhattok a Mosollyal?

A Mosoly Alapítvány súlyosan, krónikusan beteg gyerekeknek tart ingyenes terápiás foglalkozásokat kórházakban, és a kórházi kezelések befejeztével hosszú távú csoportokban országszerte. Tevékenységét többféle módon ti is támogathatjátok.

Mosoly Ultrabalatonistaként

Ha barátaitokkal, munkatársaitokkal szívesen indulnátok a versenyen 3-10 fős csapatban, a Mosoly Ultrabalatonisták között a helyetek! Nevezzetek be az Ultrabalaton hivatalos versenyébe, viseljétek a Mosoly logót a mezeteken és ezzel képviseljétek az alapítványt, miközben csapatotok teljesíti a 220 kilométeres távot!

Mosoly szakaszfutóként

Ha inkább a csapatélmény és a Mosolyos gyerekekkel való közös futás villanyoz fel titeket, várnak benneteket Mosoly szakaszfutóként. Itt elegendő, ha csak a váltó egyik, néhány kilométeres szakaszát teljesítitek.

1404376954_970_DSC_0383_1133x900

Hogyan támogathatjátok a Mosolyt?

Szakasztámogatóként

Az Mosolykilométer honlapon látható térképen megnézhetitek a Mosoly útvonalát és lefoglalhatjátok a számotokra szimpatikus szakaszt. Bővebben infókért a szakasztámogatásról katt ide!

Adománygyűjtő csapatként

Úgy is segíthetitek a Mosoly Alapítványt, hogy adománygyűjtő csapatot szerveztek és arra inspiráljátok kollégáitokat, családtagjaitokat vagy barátaitokat, hogy pénzadományukkal rajtatok keresztül támogassák céljainkat. Mi pedig ötletekkel és kommunikációs anyagokkal segítünk nektek ebben a folyamatban. Az adománygyűjtésről bővebb infókért katt ide!

Ha szívesen részt vennél a Mosoly Váltóban, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk