hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Megköszönték a mentők a több mint 6000 üzenetet, amit a szolnoki baleset óta kaptak

Azt írják, levelesládájukat megbénította a sok jókívánság, hálásak a példátlan szeretetért.
Fotó: langlovagok.hu - szmo.hu
2018. július 04.

hirdetés

Külön Facebook-posztban köszönte meg az Országos Mentőszolgálat azt a több ezer üzenetet, e-mailt és telefonhívást, amellyel civilek és kollégák egy emberként vigasztalták és bátorították őket a szolnoki mentősbaleset óta. Mi is hírt adtunk a tragikus balesetről, amelyben egy mentőautó és egy busz ütközésekor a mentő sofőrje és a szállított beteg meghalt, egy mentőtiszt és egy ápoló pedig súlyos, életveszélyes sérülésekkel került kórházba.

A mentőszolgálat szerint kommunikációs osztályukat szinte megbénította a több ezer üzenet. Azt írják:

Ilyen példátlan szeretettel ritkán találkoznak azok, akiknek hivatásuk az életmentés, ám most, pár nap alatt közel 6000 ember biztosította így empátiájáról sérült bajtársainkat és a szervezetet. A mentők biztosak abban, hogy ez a rendkívüli szeretet és rengeteg biztatás is segíti bajtársaink gyors és remélhetőleg teljes felépülését!

A poszt alatt is rengeteg biztató komment jelent meg, egy hozzászóló azt írta: "Biztos, hogy nemcsak 6000-en vagyunk, az egész ország szorít nektek!"

Az életveszélyes sérüléseket szenvedett két mentős állapota jelenleg már stabil, az egyik életmentő műtéten esett át, de a közvetlen életveszélyen ő is túl van.

hirdetés


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk