hirdetés

KÖZÖSSÉG

Megkapta halott fia videóját a könyörgő apa

A videó, amelyben könnyes szemmel kérte, végül eredményt hozott. Nézzétek meg ti is elhunyt fiának FB-videóját!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2014. február 10.

hirdetés

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, néhány napja egy amerikai férfi könnyes szemekkel kérlelte a Facebook vezetőségét, adják ki neki halott fia Facebook-videóját. A tragikus hirtelenséggel, álmában elhunyt 21 éves Jesse jelszavát nem ismerték, ezért hiába szerettek volna, nem tudtak bejutni a fiú Facebook-fiókjába szülei. Ebbe a szomorú apa már bele is nyugodott, de éppen ekkor jött ki a Facebook személyre szóló, Look Back (Visszatekintés) című videója, amit minden felhasználónak elérhetővé tettek.

1

2

A férfi saját mobiljával készített egy alig másfél perces videót, amiben könnyes szemmel könyörög a Facebook vezetésének: tegyék lehetővé, hogy megnézhesse és megoszthassa halott fiának videóját. Az elkeseredett videoüzenet pillanatok alatt elterjedt, mára már több mint 2,7 millióan látták a Youtube-on.

hirdetés

A kérés nem is maradt eredménytelen, a Facebook illetékesei lehetővé tették a számára, hogy elérje elhunyt fia videóját. „Mindenek előtt, szeretnék mindenkinek köszönetet mondani a megosztásokért, és a támogatásért. Nélkületek nem sikerülhetett volna! Íme, a fiam, Jesse Berlin hivatalos Facebook-filmje” – ezekkel a szavakkal tette közzé saját Facebook-oldalán a videót. „A szívem legmélyéről, mindennel, amim van: köszönöm Facebook!” - írta néhány perccel később.

Nézzétek meg Jesse Berlin Facebook-videóját:

3

4


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk