hirdetés

KÖZÖSSÉG

Meghatotta egy „gyöngyöcske” rajza, ajándékot küldött Szentpéteri Csilla az Igazgyöngy Alapítványnak

„Így érnek össze lelkek, üzenetek, művészet.” Az alapítvány vezetője, L. Ritók Nóra a közösségi oldalán írta le a megható történetet.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 22.

hirdetés

Karácsonyhoz közeledve egyre több szívet melengető történetet olvashatunk. Legutóbb L. Ritók Nóra, az Igazgyöngy Alapítvány részére megküldött ajándék zenei CD történetét írta meg közösségi oldalán.

"Annyi szép történetem van" - írja. Ez például Kindl Mártitól, aki Barna Évivel az Igazgyöngy székesfehérvári „lábai”. Márti pedig elmesélte, milyen meglepetés érte:

"Szentpéteri Csilla a Facebookon hirdette két legújabb CD-jét. Gondoltam, megrendelem, mert szeretem a zenéjét, Fehérváron pedig 15 éve nem volt koncertje. Írtam neki, a levélhez pedig mellékeltem egyik „gyöngyöcske” rajzát, mert a szépért cserébe szép jár, az Igazgyöngyöt pedig ahol lehet, ott népszerűsítem.

Még aznap kaptam választ, amit most ide fogok másolni:

"Kedves Márta!

hirdetés

Gyönyörű a rajz! Hihetetlenül kreatív, annyira átjön a hangulata, a színei különlegesek és a nagy hajzuhatagban a házikók. Nagyon köszönöm!

Kérdezném, hogy kitehetem valamelyik közösségi oldalamra? Az egyik lemezemet szeretném ajándékba küldeni az Igazgyöngy Alapítványnak, hallgassák meg együtt a tanulókkal, gyerekekkel, s ha van kedvük rajzoljanak a zenéimre, amelyek nekik tetszenek. Dedikálom nekik!”

Ma megkaptam a lemezeket. Így jutott az Igazgyöngy egy dedikált Szentpéteri Csilla lemezhez, amit természetesen ingyen adott. Gyönyörű a zene, és talán egyszer még tényleg rajzolni fogtok rá" - írta meg a történetet az egyik segítő.

"Így érnek össze lelkek, üzenetek, művészet.

Hát nem jó érzés olvasni ezt is? Köszönjük szépen az ajándék CD-t Szentpéteri Csilla-nak és a közreműködést Márta Kindl -nek" - zárta üzenetét Nóra.

Szentpéteri Csilla fiatalon, 6 évesen kezdett zongorázni. Diplomáját a budapesti Liszt Ferenc Zeneakadémián szerezte. 1983-ban szépségversenyt nyert. 1990-ben finn, majd 1991-ben olasz ösztöndíjas lett, és a római Santa Cecilia Zeneakadémián mesterdiplomát szerzett. Ezután 5 évig a budapesti Zeneakadémia tanára volt. 1998-tól főleg egyedi hangszerelésű, komoly és könnyűzenei alapokkal rendelkező zenei repertoárral lép fel és koncertezik Európában és a világ számos pontján. 2005-ben saját szerzeményeivel debütál zeneszerzőként, producerként és zenei rendezőként is - írja a Wikipédia.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk