/kozosseg/meghato-uzenet-linkin-park-chester-bennington-halal-evfordulo/
hirdetés

A Rovatból
hirdetés

Megható üzenettel emlékeznek zenésztársai az egy éve elhunyt Chester Benningtonra

A Linkin Park frontembere pont tavaly ilyenkor lett öngyilkos.
Fotó: Linkin Park - szmo.hu
2018. július 20.

hirdetés

Tavaly július 20-án érkezett a szörnyű hír, hogy Chester Bennington meghalt.

Később kiderült, hogy az énekes felakasztotta magát, miután évekig szenvedett depresszióban. Az öngyilkosságnak köze lehetett ahhoz, hogy Bennington közeli jó barátja, Chris Cornell két hónappal korábban vetett véget életének, és éppen július 20-án ünnepelte volna 53. születésnapját.

A Linkin Park frontembere nem sokkal halála előtt még a VOLT Fesztiválon koncertezett, öngyilkosságának híre pedig nagyon megrendítette nem csak a rajongókat, hanem szinte az egész világot is.

Korábbi együttese az évforduló alkalmából Facebookon emlékezett meg a 41 évesen elhunyt énekesükről:

"Egy év telt el azóta, hogy elmentél - a gyász, a szívfájdalom, az elutasítás és a felismerés szürreális egyvelege volt. És mégis, még mindig olyan, mintha itt lennél közel, az emléked és a fényed körülvesz minket. Egyedülálló szellemed kitörölhetetlen nyomot hagyott a szívünkben - a vicceink, az örömünk, az érzékenységünk. Örökké hálásak leszünk azért a szeretetért, az életért, a kreatív szenvedélyért, amit adtál nekünk és a világnak. Szavakkal nem lehet leírni, mennyire hiányzol"

hirdetés

- írták a Linkin Park tagjai.

Linkin Park

To our brother Chester, It has been a year since your passing-a surreal rotation of grief, heartbreak, refusal, and recognition. And yet it sill feels like you are close by, surrounding us with...

A basszusgitáros, Dave "Phoenix" Farrel külön is üzent az énekesnek Instagram-oldalán:

"Chester, az elmúlt egy évben nem volt olyan nap, hogy nem gondoltam rád. Hiányzol, és még mindig fáj, hogy nem vagy itt. Úgy döntöttem, nem mondok beszédet a búcsúztatásodon, mert nem tudtam volna szavakba önteni, mit éreztem. Nem beszéltem a tiszteletedre adott Celebration of Life koncerten sem, mert tudtam, hogy még arra is képtelen leszek, hogy megszólaljak.

Ma pedig, egy évvel azután, hogy elmentél, még mindig nehezemre esik megfelelően kifejezni, mit jelentettél a családodnak, a barátaidnak, a rajongóidnak...és nekem. Olyan sok mindent érzek, amit elmondhatnék, és el is mondanék, csak nem tudom, hogyan... De egy dolgot biztosan tudok, hogy szeretünk és hiányzol. Légy jó, barátom!"

Chester, In the past year, there hasn't been a day that has gone by that I haven't thought of you. I miss you, and it still hurts to not have you here. I chose not to speak at your memorial because I couldn't formulate the words to adequately express how I felt... I chose not to speak at the Celebration of Life Concert honoring you because I knew I'd struggle to even be able to speak at all. And today, a year after your passing, I still struggle to try and eloquently express what you mean to your family, your friends, your fans... and to me. There is so much that I feel, and that I could say, and that I would want to say, and that I don't know how to say... but one thing I know for certain, is that you are loved, and you are missed. Be Well My Friend, Dave

8,163 Likes, 697 Comments - Dave Phoenix Farrell (@phoenixlp) on Instagram: "Chester, In the past year, there hasn't been a day that has gone by that I haven't thought of you...."

Ha segítségre van szükséged

Ha te is úgy érzed, segítségre van szükséged, hívd a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk