hirdetés

KÖZÖSSÉG

Lili utolsó kívánsága is az állatokról szólt

A 18 évesen elhunyt lány azt kérte, koszorúk és virágok helyett inkább adományozzanak egy állatmenhelynek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2015. április 22.

hirdetés

A NOÉ Állatotthon posztja

Szívszorító pillanatok részesei voltunk ma a NOÉ Állatotthonban, és megrendülésünk nem csillapul

Egy 18 éves kislány, Nyirati Lili utolsó kívánságát jött teljesíteni egy pár, aki azt kérte, hogy ne vegyen senki koszorút vagy virágot a halála után, inkább egy állatotthon négylábú védenceire költse azt az összeget. Ezt a kívánságot teljesítette az a pár, akik ma eljöttek hozzánk egy kosárnyi adománnyal, hogy Lilire emlékezzenek.

Összeszorult szívvel, elakadt szavakkal, könnyeinket morzsolgatva vettük át az adományt, és gondoltunk hálával arra a kislányra, akit nem ismertünk, de ő annyira szerette az állatokat, hogy még halála után is gondolt rájuk.

Nap mint nap látunk szívszorító emberi és állati sorsokat. Mindig azt hisszük, hogy már megerősödtünk eléggé ahhoz, hogy az ilyen nehéz pillanatokon is nagy levegőt véve, érzelmeinket háttérbe szorítva átlendüljünk, de ennek a kicsi lánynak még alig elindult élete véget ért, és ezt nagyon nehéz ismeretlenül is sírás nélkül, fájdalom nélkül elviselni.

hirdetés

Köszönjük Lilinek és köszönjük a rá emlékező párnak, hogy szívünkről leolvasztottak néhány hosszú ideje ráfagyott réteget, hogy érzelmeink felszínre törhettek, mert ezek nélkül a pillanatok nélkül nem tudnánk szívvel és lélekkel tovább küzdeni.

Lilit biztos sok négylábú pacsiosztó veszi körül az Angyalok között, akik vigyáznak rá :)

Részvétünk a szüleinek, családjának, barátainak és ismerőseinek!

Köszönjük, hogy általuk egy picit megismerhettük Lilit!

Lilinél másfél évesen diagnosztizálták a primer szklerotizáló cholangitis (PCS) nevű májbetegséget, amely hosszú távon súlyos májkárosodást okoz. Idén április 9-én hunyt el.

A gyöngyfűzéssel is foglalkozó lánytól így búcsúztak blogján:

"Lili Tündér, szépséges Gyöngyhercegnőnk, hihetetlen erőt, bátorságot, méltóságot tanultunk Tőled: megmutattad, hogy mit jelent küzdeni, megmutattad, hogy mit jelent fogcsikorgatva talpra állni, mit jelent mindent kibírni és mosolyogva bátorítani, miközben csendben rettegve szorítottad a szüleid kezét.

Köszönöm, hogy ismerhettelek, hogy szerethetlek, köszönöm a gyöngyöket, köszönöm, hogy voltak közös álmaink, hogy vannak közös emlékeink és hogy foghattam a kezedet.

Hiszem, hogy van egy jobb világ, ahol az égi gyöngyfűzés közben kiskutyák vesznek körül és nem fáj már semmi. Hiszem, hogy megtalálod a többieket és vigyáztok egymásra.

... Nekünk pedig megmaradsz örökre... a szívünkben, a lelkünkben, a képeinken, a gyöngyeinkben és az emlékeinkben.

Isten Veled Lili!

...örökre."

lili1

Rengeteg megrendült komment van a Noé Állatotthon posztja alatt is:

"Nyugodj békében Lili! Sok négy mancs vesz körül!"

"Itt nincs szó..."

"Példaértékű!! Sőt, én mint állatbarát felnőtt sosem gondoltam ezt végig, de tanulhattam egy ANGYALTÓL!!! Amennyiben mennem kell majd e világból, ugyanezt kérem mindenkitől, ki megemlékezne rólam, hogy a virágok, mécsesek árából SEGÍTSEN az állatokon és így emlékezzen meg rólam!!!! Köszönöm Lili és részvétem a családnak"

"Milyen bölcs és érett lélek. Nyugodj békében."

"Szerintem ennek a csodálatos EMBERNEK úgy lehetne a legjobban leróni a tiszteletünket, ha teljesítenénk az akaratát és legalább egy telefonos adományt küldenénk egy állatotthonnak!! Részemről a legmélyebb tisztelettel küldöm az adományt Nyirati Lili emlékére!"

"Szemem könnybe lábadt olyan szívbemarkoló ez az utolsó kívánságod!"

"Ilyen csodás Ember ritka kincs. Az ember szíve megszakad."

"Példa lehetsz sok embernek!"

"Én a Vérellátóban dolgozom, minden áldott nap küzdöttünk ennek a kislánynak az életéért, nemcsak azért mert kötelességünk, hanem mert hivatásunk is ez. Ám nem tudtam, hogy egy angyal lakozik a kicsi testében, csak annyit, hogy élni akar. Ez nem sikerült neki, de olyat tett, amit még sokáig, mi állatszerető emberek könnyek közt emlegetni fogunk. Köszönjük neked Lili. R.I.P."

Ha szerinted is megható, ami történt, oszd meg másokkal is!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk