/kozosseg/legi-elsosegely-kutyanak/
hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Oxigénmaszkot tettek a kékülő nyelvű kutyára a légi kísérők, megmentették az életét

A biztonságos repülés, s szükség esetén az elsősegély-nyújtás mindenkinek jár. Még a kutyáknak is.
hirdetés

Ha egy embernek rosszulléte miatt segítenek az utaskísérők, abból még nem lesz hír az interneten. De ha egy kutyára tesznek repülés közben oxigénmaszkot, akkor az ellátott ebből jó eséllyel lesz online sztár.

Ez történt Darcyval, a hároméves francia bulldog szukával, aki gazdájával Floridából Massachusettsbe utazott a JetBlue légitársaság gépén. Mint az ABC News tudósításából kiderül, gazdája, Michele Burt vette észre, hogy Darcyn először csak a nyugtalanság jelei mutatkoztak, majd kezdett elkékülni a nyelve és légzési nehézségei támadtak. „Valamennyiünkre hatással a kabinbeli nyomás és az oxigénáramlás – írta Burt úr a Facebookon – de az utaskísérők gyors reagálása minden bizonnyal megmentette az én Darcy-m életét.

Renaud és Diane ugyanis rögtön tudták, mit kell tenniük: oxigénmaszkot adtak a kutyának, amit a gazdája illesztett az állat pofájára. Darcy néhány perc múlva jobban lett, élvezhette a repülést, és minden baj nélkül megérkeztek Worchesterbe.

„A jó emberek minden nap tesznek valami jót, akár kicsi, akár nagy dolgokat” – írta köszönetképpen Michele a JetBlue személyzetének.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk