/kozosseg/kukanak-latszo-otthont-epitett-ket-modell-egy-hajlektalannak/
hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Kukának látszó otthont épített két modell egy hajléktalannak

1500 dollár értékű mobilkuckót építettek neki, LED-világítással, szigeteléssel, szőnyeggel és polcokkal.
hirdetés

Shane Duffy és Phil Sullivan két férfi modell, de most rendhagyó módon nem kellemes külsejükkel kerültek be a hírekbe. Ez a két férfi ugyanis a modellkedés mellett nagyon fontosnak tartja, hogy ott segítsen a rászorulóknak, ahol tud. Így esett, hogy amikor a modellek összefutottak a 39 éves hajléktalannal, Damian "Dean" Cummings-zal, szuper ötletük támadt, hogyan tudnának segíteni neki.

De csak azután, hogy a hajléktalan megsegítette őket. Ugyanis Shane és Phil egyik éjjel, miközben szponzorokat hajkurásztak jótékonysági akcióikhoz, New York utcáin kényszerültek aludni, akárcsak az otthontalanok. Damian pedig helyet szorított és ételt adott nekik, megosztotta velük a takaróját.

Ezért döntöttek úgy a srácok, hogy a tőlük telhető leghasznosabb dolgot adják cserébe: építenek a hajléktalan férfinak egy kukának álcázott, kényelmes kis kuckót.

A kerekekkel felszerelt, mozgatható építményt 1500 dollárból hozták ki, LED-világítással, szigeteléssel, szőnyeggel és polcokkal.

hirdetés

Persze nem palotáról van szó: a mobil lak mindössze bő 1 méter széles és ugyanilyen magasságú, épp, mint egy háromrekeszes szeméttároló. Dean nevetve el is mondta a Metrónak, hogy sokan megpróbálják beledobni a szemetet.

Phil és Shane most azon van, hogy segítsen hivatalos papírokat, rendes lakást és bejelentett munkát szerezni a trinidadi születésű férfinak. Damian pedig építkezéseken vállal segédmunkákat, így próbál egy kis keresetre szert tenni.123

A kukának álcázott lak és lakója. Képek: iamsupported.org


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk