/kozosseg/kincskereses-kozben-kerte-fel-eskuvoi-tanunak-a-down-szindromas-fiut-a-batyja-aki-oromeben-a-nyakaba-ugrott/
hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Kincskeresés közben kérte fel esküvői tanúnak a Down-szindrómás fiút a bátyja, aki örömében a nyakába ugrott

Ritkán látni a testvéri szeretet ennyire őszinte megnyilvánulását.
hirdetés

Kincskeresést rendezett Down-szindrómás öccsének a 24 éves Will Claussen, a nagy ásás közben még a fémdetektort is bevetették, írja a BBC. A két minnesotai testvér végül egy üzenetet rejtő palackra bukkant, amit közösen olvastak el. A néhány papírra vetett szónak majdnem sírás lett a vége.

Merthogy a férfi ezt a kreatív módot választotta, hogy felkérje esküvői tanúnak öccsét. Az palackba rejtett fecnire pedig csak ezt a pár szívmelengető sort írta:

"Már a legjobb testvér vagy, és egyben a legjobb barátom is. Igent mondanál arra, hogy az esküvői tanúm légy? Szeretlek. Will"

A sorok felolvasása után a 22 éves Henry nem bírta türtőztetni magát, és örömében a bátyja nyakába ugrott, majd mint egy igazi szirupos hollywoodi filmben, még a család kutyája is rohanva előbukkant a semmiből.

Az egész jelentet videóra vette Will menyasszonya, AJ Johns:

hirdetés

Security Check Required

null

A felvételt eddig csak a Facebookon 46 ezerszer nézték meg, Will elmondása szerint még Khloe Kardashian is megosztotta a Twitteren.

A vőlegény már egy ideje azon töprengett, milyen emlékezetes módon kérje fel öccsét esküvői tanúnak. Végül arra jutott, hogy a Henry egyik kedvenc hobbija, a fémdetektorozás lesz a legjobb módja a nagy pillantnak. Innen pedig már csak egy lépés volt a palackba zárt üzenet megírása és az üveg elrejtése.

Will és AJ a tervek szerint jövő júliusban kel majd egybe.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk