/kozosseg/kihalas-szelen-allo-allatokra-cserelte-krokodilos-logojat-a-lacoste/
hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Kihalás szélén álló állatokra cserélte krokodilos logóját a Lacoste

A cég ezzel egy civil szervezet munkáját segíti, amely állatok védelmével és a természet megőrzésével foglalkozik.
hirdetés

A Lacoste ruhamárka ideiglenesen lecserélte ikonikus logóját, a krokodilt, és kihalás szélén álló állatokkal helyettesítette azt.

A Save Our Species kampány célja, hogy az International Union for Conservation of Nature nevű civil szervezet munkáját segítse, amely állatok védelmével és a természet megőrzésével foglalkozik.

A Lacoste 10, kihalás szélén álló fajt választott limitált szériájához, ezek:

a jávai orrszarvú, egy tengeri emlős, a vaquita (kaliforniai disznódelfin), a vietnami antilop, a kakapó (egy papagájfaj), egy Burmában őshonos teknősfaj, egy madagaszkári lemurfaj, egy gibbonfaj, a kaliforniai kondorkeselyű, a szumátrai tigris valamint az Anegada leguán.lacoste1

Az egyes állatok képével ellátott pólókból a cég annyit gyártott, ahány szabad példány él belőlük összesen. Ez azt is jelenti, hogy például a vaquita logóval ellátott pólókból 30-at, a teknősösből 40-et gyártottak. Összesen 1775 darab pólót csinált a Lacoste. A pólók darabja 150 euróba kerül, ami meglepően alacsony ár, ha azt nézzük, hogy ez egy jótékonysági kezdeményezés, a bevételt pedig felajánlják a támogatott szervezetnek. További információk ITT!

hirdetés

Forrás: kreativ.hu


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk