hirdetés

KÖZÖSSÉG

Jó hír: idén is lesz Országos Tacskó Találkozó

Paluska Péter, a rendezvény főszervezője elárulta, hol tart a szervezés, mire számíthatnak a résztvevő tacskók és gazdáik.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. április 04.

hirdetés

Idén lesz hároméves a Tacskó Találkozó. Az első találkozó is hatalmas siker volt, kétszáz kutya jött össze 2015-ben, amely egyedülálló volt, hiszen addig még soha nem volt ilyen összejövetel, és nem volt együtt ennyi tacskó egy helyen.

Tavaly májusban már a második találkozót tartották, ahová több mint ezer tacsit regisztráltak a gazdáik. Az érdeklődés azóta is hatalmas, a tacskósok közössége a jelek szerint megszerette ezt a rendezvényt.tacsko_vizslafotozas

Paluska Pétertől, az ötlet atyjától és az Országos Tacskó Találkozó főszervezőjétől megtudtuk, hogy a hangulatos hagyomány idén is folytatódik.

"

Nagyon sokan megkeresnek, kérdezik, hogy lesz-e következő, negyedik találkozó. Jó hírünk van, igen, keményen dolgozunk a szervezésén. Még tárgyalunk a részletekről, ezért pontos időpontot és helyszínt még nem tudok mondani. Az biztos, hogy kora ősszel szeretnénk megtartani

- mondta el portálunknak Péter.

hirdetés
tacsko1
TACSKO2

A tacskós közösség nagyon lelkes, ezt a számok is bizonyítják. Egyre többen jöttek össze a rendezvényen is, és tartják azóta is kapcsolatot a közösségi oldalakon, csoportokban. Az egyik legaktívabb kutyás társaság. Éppen ezért egyre nagyobb szervezést igényel egy Tacskó Találkozó létrejötte.

Péter elmondta, hogy

a hagyományok megtartásával sok újdonsággal is készülnek.

A hely is más lesz, pont azért, hogy a nagyobb csapat kényelmesen elférjen. Valamint azt is megerősítette, hogy a rendezvény mindenki számára ingyenes lesz.

"Nekünk ebből soha nem származott bevételünk, és ez a továbbiakban sem szerepel a céljaink között."TACSKO3TACSKO5

A találkozóhoz és a szervezőkhöz egyre többen csatlakoznak. Magánszemélyek, ismert emberek és cégek is megkeresték Péteréket azzal, hogy támogatni szeretnék a rendezvényt. Az állatorvos, kutyakozmetikus, fotós mellett már menedzser és jogász is a csapat tagja lett.

Így a találkozón újra meg lehet keresni a szakembereket, akik szívesen adnak tanácsokat, segítenek a problémák megoldásában.

A korábban megismert és megkedvelt árusok mellett újakat is meghívnak, és természetesen lesz gazdi-tacsi fotózás, tombola és ügyességi verseny is. A meglepetésekről most még nem szeretnének nyilatkozni, hogy tényleg meglepetés lehessen.

"

Nagyon fontos, hogy mindig is értéket képviseltünk, és továbbra is szeretnénk megmaradni emellett. Fókuszban most is a felelős állattartás és az állatvédelem lesz, és újra szeretnénk adományt gyűjteni a mentett tacskó kutyusoknak

- mondta el Péter.TACSKO4

Ha érdekel az idei tacskótalálkozó, akkor kövesd a híreiket a közösségi csatornáikon.

Tacskó Találkozó Csoport ITT

Tacskó Találkozó hivatalos Facebook-oldala ITT

Fotók: Kálóczi Réka, vizslafotózás, Tóth-Nagy Rita, Magyar Viktória, Paluska Péter

Az új logót Paulovics Dániel készítettetacskologo


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk