hirdetés

KÖZÖSSÉG

Hirdetésben keresnek nevelőszülőket az 5 éves Gergőnek és Tamásnak

Magyarországon 23.000 gyerek nem élhet a vér szerinti szüleivel, nekik keres nevelőszülőket az SOS Gyermekfalvak Alapítvány.
Címkép: SOS Gyermekfalvak / Facebook - szmo.hu
2021. január 08.

hirdetés

Facebook-hirdetésben keres nevelőszülőket az SOS Gyermekfalvak Alapítvány Kőszegen, Kecskeméten, Orosházán és annak 60 km-es körzetében, továbbá Budapesten és Pest megyében.

"Minden gyerek számára a szülei szuperhősök. Magyarországon 23.000 gyermek van, akik valamilyen okból nem élhetnek a vér szerinti szüleikkel. Számukra a nevelőszülő a hős, aki megteremti a szerető és biztonságos otthont"

- írják a közösségi oldalon.

A kampány nagy sikert aratott, sokan érdeklődnek és válaszolnak az alapítványnak, de úgy tűnik, olyanok is vannak, akik egy kicsit félreértik a hirdetést.

Az alapítvány illusztráció gyanánt egy képet is mellékelt, és bár rá is írták, hogy az csak illusztráció, a kommentelők azt hiszik, hogy a fényképen látható kisfiúkat kellene befogadni és felnevelni.

Az alapítvány szerint a nevelőszülőséghez nem kell szuperhősnek lenni, bárkiből lehet jó szülő, aki elhivatott, kitartó és képes szeretni.

"Lehet fiatal vagy idősebb, nő, férfi, akár egyedülálló vagy házas, városi vagy vidéki: ahogy minden gyermek más, úgy a hozzájuk illő nevelőszülők is mások"

- írják az oldalukon, ahol több információt is megtudhattok a nevelőszülővé válás feltételeiről és folyamatáról.

hirdetés

A kampánnyal kapcsolatban mi is kerestük az alapítványt, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk