hirdetés

KÖZÖSSÉG

Hihetetlenül vicces gyászjelentést írt magáról a 91 éves néni

Olyannyira, hogy szinte ismeretlenül is hiányozni kezdhet. :)
Viral Thread - szmo.hu
2017. február 28.

hirdetés

Jean Oddi, aki 1925. szeptember 7-én született, és idén február 20-án halt meg, 91 évet élt, és a világ legpimaszabb, legundokabb és legviccesebb embere volt. Ezt Jean gyászjelentéséből lehet tudni, ami felkerült a világhálóra, és azóta rengetegen szórakozhatnak rajta.

Sokak szerint ez a legjobb gyászjelentés, amit valaha is írtak.

Jean nem mindennapi nő volt, ez azon a képen is látszik, ami nem sokkal halála előtt készült lányával és unokájával. Látszik rajta, hogy élvezte az életet.

Jean gyászjelentése így kezdődik:

"
Megszülettem. Éltem. Meghaltam. Utálom bevallani, de nyilvánvaló, hogy meghaltam.

Gondolom, ennyi év után Isten végre kitalálta, mihez kezdjen velem. Tudhattam volna, hogy közel a vég, amikor bekerültem a sürgősségin a 20-as szobába. Utálom a páros számokat.”

hirdetés

Jean attól sem félt, hogy az egyértelmű dolgokra felhívja a figyelmet, azaz azokra a holmikra, amiket a halottak maguk után hagynak: „Rohadt sok cuccom van, amiktől majd Caseynek és Melissának kell megszabadulnia. Úgyhogy, ha valaki mindenféle vackokra vágyik, várja meg a megfelelő időpontot és lépjen velük kapcsolatba.”

És ez még nem minden, Jean tovább folytatta a búcsúzást:

"
Szerettem a levendula illatát, meleg kávét inni, trágár dalokat tanítani az unokámnak, vicceket mesélni és történeteket a régi, rossz napokról,

főzni és enni, nagy családi összejöveteleket tartani, mindenfélét sütni, még olyan tortát is, amit négy napig tart elkészíteni!

Fantasztikus és emlékezetes utazásaim voltak Floridába, Washington D.C.-be, Alaszkába, Hawaiira, Mexikóba, Ausztráliába, a Panama-csatornához, és bocs, Casey, de Kanadába is. Persze iszonyatosan szerettem volna elmenni Ázsiába. Büszke vagyok rá, hogy a saját vállalatom elnöke lehettem. Ó igen, és hogy rosszindulatúságból megszereztem a doktorimat, de tényleg.

Copeland tiszteletes fog rövid megemlékezést tartani az emlékemre február 25-én, szombaton, délelőtt 11-kor.

"
Ha beteg vagy, akkor inkább ne gyere el. Lehet, hogy már halott leszek, de akkor sem szeretnék elkapni tőled semmit."

Jean gyászjelentése sokaknak tetszett, rengetegen megosztották, többek között a Facebookon. Jogos a kérdés, miért is kell a gyászjelentéseknek mindig szomorúnak lenniük, főleg ha valaki ilyen szép kort él meg és teljes életet élt. Jean arra emlékeztetett ezzel, hogy

még a halállal szembenézve is megőrizhetitek a jókedveteket.

Ha téged is megérintett a gyászjelentés, kattints a megosztásra!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk