hirdetés

KÖZÖSSÉG

Hihetetlen történet rejlik a gyönyörű Instagram-modell képei mögött

A képek alapján nem gondolnánk, de Marianának egyáltalán nem volt egyszerű élete, rengeteget küzdött, mire idáig elért.
Bright Side - szmo.hu
2017. április 27.

hirdetés

Az Instagramon szó szerint egymást érik a szebbnél szebb, önjelölt fitneszmodellek képei. A legtöbbször azonban csak egy lenyűgözően fitt nőt látunk a fotókon, abba már nemigen nem gondolunk bele, kik ők, és miért is csinálják azt, amit.

Első ránézésre Mariana Sfakianakis is csak egy a több tízezer fiatal lányból, akik csábos szelfiket készítenek, és megmutatják a világnak a kidolgozott testüket. Marianának 53 ezer követője van az Instagramon, akiknek valószínűleg fogalma sincs arról, mi mindenen ment keresztül ez a lány, mire idáig elért.

Most azonban minden megváltozott. Mariana ugyanis nemrég megosztott magáról néhány gyermekkori képet, amelyekről kiderült, hogy

kislánykorában mozgássérült volt.

hirdetés

Amikor az édesanyja terhes volt, az orvosok azt jósolták neki, hogy Mariana még az anyaméhben meg fog halni, ezért aztán meg sem próbálták megmenteni a kisbabát.

Amikor megszületett, mégis felsírt, igaz, koraszülöttként jött a világra. Az édesanya öröme azonban ekkor sem lehetett teljes, Mariana ugyanis egy orvosi hiba miatt túl sok időt töltött oxigén nélkül, ennek pedig komoly következményei lettek: részleges agykárosodást szenvedett, és mozgássérült lett.

"
Kiskoromban sohasem értettem, mi a bajom pontosan, és miért vagyok más, mint az összes többi gyerek. Folyamatosan bántottak, amiért nem úgy jártam, mint a többiek, és amiért kerekesszékem volt"

- írta a lány az Instagram-oldalán.

Mariana élete 6 éves koráig egy véget nem érő kihívás volt, szorongott és depressziós is lett a betegségétől. Ekkor azonban egy műtétnek köszönhetően mégis megtanulhatott járni. Persze nem egyik napról a másikra: 8 kínkeserves hónapon át tartott a rehabilitációs folyamat. De a lényeg, hogy Mariana megtanulhatott úgy járni, mint a többi gyerek.

A kislány küzdelme persze ezután sem ért véget.

Mariana folyamatosan dolgozott az egészségéért, rengeteget sportolt és edzett, ez pedig nemcsak a testét erősítette meg, de a lelki bajait is feledtette. Ennek köszönhető, hogy ma egy magabiztos, nem csak sportos nőt látunk a képeken.

Miután Mariana megosztotta a történetét, rengeteg követője jelezte, mennyire megérintette és inspirálja őket a személyes küzdelme.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk