hirdetés

A Rovatból
hirdetés

Hátrányos helyzetű magyar gyerekek táboroznak a Metallica adományából

Az áprilisi budapesti koncert előtt több mint 4 millió forintot adtak a Gyermekétkeztetési Alapítványnak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. július 31.

hirdetés

Mint arról beszámoltunk, április 5-én Budapesten adott koncertet a Metallica, hatalmas siker volt, és egy Tankcsapda számot is előadtak, amivel meghódították a magyar rajongóik szívét.

A Legjobb méreg című dalt Kirk Hammett gitáros és Robert Trujillo basszusgitáros vezette elő - utóbbi magyarul is énekelte. A Tankcsapda reagált egy Facebook-posztban a megtiszteltetésre: "Szavak nincsenek.. Egy köszönjük nem is elég... kurv@ra KÖSZÖNJÜK..."

De nem csak koncerteztek, az turnét jótékonykodással is egybekötötték.

4 millió 250 ezer forintot adományoztak a Gyermekétkeztetési Alapítványnak.

A Facebookon közös fotó is készült az alapítvány munkatársaival.

hirdetés

"Köszönjük ezt a fantasztikus gesztust a Metallica együttesnek! Hálásak vagyunk, hogy gondoltak a magyar gyerekekre! Kedves, jószívű emberek, örülünk hogy találkozhattunk velük!" - írják a Facebookon megjelent posztban.

A kapott pénzből 60 halmozottan hátrányos helyzetű gyereknek rendezett tábort a Gyermekétkeztetési Alapítvány.

Kabáról, Somogyjádról, Tiszaigalról és Tiszaszőlősről érkeztek 6-12 éves gyerekek a Velencei Ifjúsági Táborba - itt rengeteg programot szerveztek számukra fürdéssel, játékkal, hajózással és akadályversennyel.

"A táborzárás előtti napon, pénteken este a gyerekek közösen készítenek Metallica óriásplakátot, hogy így köszönjék meg a rockerek adományát: kézlenyomatát mindegyikük elküldi a zenekarnak. Az adományból arra is jut majd, hogy augusztus második hetében az alapítvány élelmiszercsomagot osszon nélkülöző családoknak" - írja a 24.hu.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk