hirdetés

KÖZÖSSÉG

Hatalmas átváltozás: így néz ki most az éhhaláltól megmentett kisfiú

Tavaly járta be a világot a csonttá soványodott fiú képe. Azóta szerencsére gyökeresen megváltozott az élete: iskolába jár és boldogan mosolyog.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. február 04.

hirdetés

A csonttá soványodott kisfiúról tavaly készült a megrázó fotó, amikor egy dán önkéntes rátalált. Az alig kétéves Hope-ot azért tagadták ki és lökték az utcára a szülei, mert boszorkánynak hitték. Anja Ringgren Loven, nem csupán egy önkéntes, hanem egy alapítványt is létrehozott, amely kifejezetten az ilyen esetek áldozataival foglalkozik. Ha ő nem talál rá a kisfiúra, szinte biztos, hogy a kis Hope elpusztult volna.

Anja enni és inni adott a kisfiúnak és kórházba vitte, ahol kihajtották a testéből a férgeket és vérátömlesztést kapott. Állapota ennek köszönhetően rohamosan javulni kezdett. A dán nő korábban mindent feladott, hogy férjével együtt hogy létrehozza Nigériában azt a segélyközpontot, amely a hasonló sorsú gyerekeket karolja fel.

Hope megtalálásáról mi is beszámoltunk, IDE KATTINTVA további részleteket és fotókat találsz róla. A képek felkavaróak lehetnek! Későbbi összeállításunkban IDE KATTINTVA megnézheted, hogyan jött helyre és élt Hope Anjáék szárnyai alatthope-regi

Az emlékezetes kép: amikor Hope-ra rátaláltak - Fotók: Anja Ringgren Lovenhopeanna1

A kisfiú ma már boldog és egészséges

hirdetés

Mára a kis Hope hároméves lett, és elkezdte az iskolát. A fotókon, amiket Anja tett közzé, boldogan mosolyogva, iskolai egyenruhában látható.

"
Most már tudjátok, miért küzdök és miért adtam el mindenemet

- mondta az eset kapcsán Anja Ringgren Loven.

via Metro


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk