hirdetés

KÖZÖSSÉG

Fordított adventi naptárral segítenek a rászoruló gyerekeken az Élesztő Kézműves Sörözőben

December 24-ig te is segíthetsz, hogy a Wesley Óvoda hátrányos helyzetű kis lakóinak is igazi élmény legyen a karácsony - és még egy pohár kiváló kézműves sört is kapsz ajándékba!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. december 15.

hirdetés

A Mad Scientist kisüzemi sörfőzde a VIII. kerületben, a Dankó utca 11. alatt álló Wesley Óvoda gyermekeit támogatja legújabb, rendhagyó jótékonysági kezdeményezésével. A jótékonysági akció helyszíne a Tűzoltó utcai Élesztő Kézműves Söröző, ahol minden adományozni vágyó az ott kihelyezett fordított adventi naptárba teheti adományát, és ezért egy pohár Hipster Santa vagy Duke of Budapest sört kap ajándékba.

A fordított adventi naptár lényege és célja, hogy ahelyett, hogy naponta kinyitnak egy ablakot egy hagyományos adventi naptárban, és megeszik az ott talált édességet, az emberek cselekedjenek fordítottan, és helyezzenek adományokat a rászorulók számára a számozott dobozokba.

Óvodáskorú gyerekeknek való, új vagy használt, jó állapotban lévő játékokra, könyvekre, színezőkre, színesceruza-készletekre, 98-146-os ruhákra, 24-35-ös cipőkre és tartós ételre van szükség.ms_0864ms_0869

December 24. után az összegyűlt adományokat a Mad Scientist a Wesly Óvoda kis lakóinak ajándékozza, ahova hátrányos helyzetű, óvodás korú gyerekek járnak. Ha pedig olyan sok adomány gyűlne össze, hogy az óvoda nem tudja mindet szétosztani, a felesleget vidéki intézményeik hasonlóan hátrányos helyzetű óvodásainak továbbítják.

Szilágyi Tamás, a Mad Scientist tulajdonosa és alapítója szerint: “A Mad Scientistnek már a kezdetek óta az alapértékei közé tartozott a társadalmi szerepvállalás és erre mindig keressük a megfelelő partnereket. A karácsony egy fontos alkalom, ilyenkor az emberek szívesebben adakoznak és ez az a nap, illetve időszak az évben, amikor mindenki igazán megérdemel egy kis csodát.

hirdetés

Nagyon örülünk, hogy az Élesztő közreműködésével sikerült az idei karácsonyba is egy pici jótettet becsempésznünk és őszintén remélem, hogy a kartondobozaink nem lesznek elég nagyok, mert annyi adomány fog érkezni a gyerekeknek.” ms_0851ms_0880

Bart Dániel, az Élesztő és a Főzdefeszt társtulajdonosa hozzátette: "Az Élesztő Kézműves Söröző alapvetően egy prémium minőségű italokkal és ételekkel operáló pub, ami egy kvázi magasabb szintre emelt sörözős kikapcsolódást tud nyújtani a vendégek számára. Mivel a közönségünk javarészt a jó körülmények között élő budapesti lakosságból tevődik össze, fontos számunkra a társadalmi szerepvállalás és az erre történő bátorítás. Gyakorlatilag

mondhatjuk azt, hogy ha egy jó sör belefér, akkor akár egy pici karácsonyi jótett is beleférhet."


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk