/kozosseg/fogadj-orokbe-egy-macit-3/
hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Fogadj örökbe egy macit!

Örülnétek Cseh Laci vagy Radics Gigi macijának? Folytatódik a jótékonysági maci örökbefogadó kampány. Ezúttal nem csak a plüssállat, hanem felajánlójának személyes tárgya is tiéd lehet! A jótékonysági árverést december 19-én Polgár Galéria és Aukciósházban tartják.

Link másolása

hirdetés

Örülnétek Cseh Laci vagy Radics Gigi macijának? Folytatódik maci örökbefogadó kampány. Ezúttal nem csak a plüssállat, hanem felajánlójának személyes tárgya is tiéd lehet! A jótékonysági árverést december 19-én a Polgár Galéria és Aukciósházban tartják.

Kárász Róbert, a TV2 műsorvezetője, ismét megrendezi jótékonysági aukcióját. A rendezvények a Polgár Galéria és Aukciósház ad otthont. A márciusi árveréshez képest, most már nem csak mackóikat ajánlják fel Magyarország kedvencei, hanem egy-egy személyes tárgyukat is.

A kezdeményezéshez ismét közismert emberek csatlakoztak. Valamint Pécs városa. Az aukció díszvendége Pécs polgármestere, Páva Zsolt lesz, aki egy rendkívüli bejelentéssel és támogatással érkezik az árverés helyszínére, jelentős segítséget biztosítva az ott élő megváltozott munkaképességű emberek számára.

hirdetés

A program célja, hogy felhívja a figyelmet a fogyatékkal élők problémájára, különös hangsúlyt fordítva a munkahelyteremtésre, amelynek előkészítése megkezdődött egy kiskereskedelmi bolt és egy Maci Manufaktúra létrehozásával.

Licitáljatok ti is a világhírű magyarok macijaiért! Minden plüss medve jelképes, 10.000 Ft-os kikiáltási árról indul. A 35 közéleti személyiség mackójának és személyes tárgyának megvásárlásával minden licitáló hozzájárul a „Fogadj Örökbe Egy Macit” Alapítvány céljaink megvalósulásához.

Magyarországon közel 600.000 fogyatékkal élő személy él. Mindössze 10%-ukat alkalmazzák, a nyugat-európai átlag jóval magasabb, hiszen ott a megváltozott munkaképességűek 60%-át foglalkoztatják.

Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány célja, hogy a jelenlegi helyzeten változtasson, és közelebb hozza a foglalkoztatottság arányát, a nyugati 60%-os rátához. Az alapítvány alapítója Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze, kétszeres Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari díjas színésznő, a Magyar Köztársaság Érdemes Művésze és Kiváló Művésze.


Kárász Róbert idén márciusban első alkalommal rendezte meg a jótékonysági árverést, ahol 60 ismert ember ajánlotta fel gyerekkori mackóját, többek között: Navracsics Tibor, Havas Henrik, Klapka György, Malek Andrea, Mága Zoltán, Medveczky Ilona, Rúzsa Magdi, Törőcsik Mari, Cseh Laci.

Az aukcióból befolyt összegből megkezdődött a munkahely teremtési akció, melynek keretei között kizárólag megváltozott munkaképességűeket alkalmaznak.

A tavaszi aukcióhoz hasonlóan, a karácsony előtti árverést ismét Kárász Róbert vezeti, aki bízik abban, hogy sikerül túlszárnyalni a márciusi árverésen befolyt összeget, mely akkor 4 millió forint volt.

Az aukción résztvevő személyek: Adamis Anna, Alföldi Róbert, Beck György, Berki Krisztián, Bodrogi Gyula, Caramel, Csepregi Éva, Demjén Ferenc, Dés László, Dobó Kata, Dombi Rudolf, Gerendai Károly, Jankovics Marcell, Jókai Anna, Kemény Dénes, Kepes András, Kern András, Kóbor János, Koltai Lajos, Kovács Kati, Kökény Roland, Kulka János, Makk Károly, Módos Péter, Osvárt Andrea, Pécsi Ildikó, Punnany Massif, Radics Gigi, Somló Tamás, Sors Tamás, Szabó Gabriella, Szabó István, Udvaros Dorottya, Verrasztó Evelyn.

Az aukció helyszíne:

Polgár Galéria, Budapest V. ker, Petőfi Sándor u. 16.

Az aukció időpontja:

2012. december 19. 19 órai kezdettel.

Ha szeretnétek licitálni a relikviáira, akkor részvételi szándékotokat az alábbi e-mail címen jelezhetik: pr@gapmedia.hu

Ha tetszik a kezdeményezés, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk


hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk

hirdetés


Link másolása

hirdetés

hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk