Fitness-disznóvágás: így kell kolbászt tölteni bicajjal
"Fitness disznóvágás? Naná! Pattanj fel a bringára és daráld le a húst. Ha még nem fáradtál el a spinning-edzéstől, nyergelj át a töltőbiciklire! Az újrahasznosított anyagokból gyártott szerkezetek főbb alkatrészei a roncstelepi markoló karmai elől menekültek meg, a húsdaráló hagyatékból származik, a hurkatöltő pedig zsibvásári fogás eredménye" - írták a most következő zseniális videó készítői.
Az ötlet kitalálói összeállítottak egy biciklis húsdarálót, ami a kézi hajtású társaitól sokkal hatékonyabb, ráadásul a tekerés kimondottan jót tesz a téli mínuszokban. A gép áttételezése komoly mérnöki számítást igényelt, de megérte, mert elmondásuk szerint száraz húsokkal is könnyedén elbánik. És ha ez nem lenne elég, csavartak még egyet a történeten: a kolbásztöltő berendezést is biciklivel működtetik. A többszörös lassító áttétel miatt ideális gyorsasággal töltődik a kolbász, még a hideg hús is ellenállás nélkül formálható.
És nem mehetünk el a videóban szereplő kutyus mellett sem: Greg a házőrző joggal érdemli ki a világ legtürelmesebb ebének járó díját. A kisfilm alkotói szeretnék elérni az egymilliós nézettséget, végül is minden megvan benne hozzá: kreativitás, innováció, kutya, gyerek, tűz meg házi pálinka.
Íme - így kell kolbászt tölteni cangával: