hirdetés

KÖZÖSSÉG

Félmillió dollárt ad Beyoncé azoknak, akik a koronavírus-járvány miatt vesztették el az otthonukat

Fejenként 5-5 ezer dollár jut a jelentkezőknek. December 26-án ér véget a kilakoltatási moratórium, ezután kirakhatják otthonaikból azokat, akik nem fizették lakáshiteleiket vagy bérleti díjaikat az Egyesült Államokban.
Fotó: Northfoto - szmo.hu
2020. december 26.

hirdetés

Beyoncé összesen félmillió dollárt adományoz azoknak, akik a koronavírus-járvány miatt vesztették el az otthonukat.

Beyoncé száz embernek juttat majd fejenként ötezer-ötezer dollárt. A támogatásért január 7-én az énekesnő honlapján lehet jelentkezni, és január végén derül ki, hogy kik részesülhetnek az adományból - adta hírül a CNN alapján a Telex.

Az énekesnő megemlítette a közleményében, hogy december 26-án ér véget a kilakoltatási moratórium, ezután kirakhatják otthonaikból azokat, akik nem fizették lakáshiteleiket vagy bérleti díjaikat az Egyesült Államokban.

A járvány alatt sokaknak elveszett a munkájuk, lecsökkent a bevételük, így sokan a hiteleket sem tudják fizetni. Az USA-ban 9,2 millió bérlőnek van valamilyen tartozása a becslések szerint.

Beyoncé alapítványa, a BeyGOOD korábban a feketék által tulajdonolt kisvállalkozásoknak adott pénzügyi támogatást, 250-en kaptak tízezer dollárt, tehát nem ez volt az első ilyen akciója.

hirdetés

Májusban anyjával közösen vírustesztelő állomást hozott létre Houstonban, egy hónappal korábban pedig a Twitter főnökével, Jack Dorsey-val ajánlottak fel hatmillió dollárt a gazdasági károk csökkentésére.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk