hirdetés

KÖZÖSSÉG

Ezrek imádják a bébiszittert, aki sellőnek öltözött egy kislány kedvéért

Bemutatjuk az év legelkötelezettebb bébicsőszét! :)
Huffington Post - szmo.hu
2017. március 30.

hirdetés

A 3 éves Alidy Clark néhány hónappal ezelőtt, novemberben veszítette el az édesapját. Az apuka állandóan a kis hercegnőjének hívta a kislányt, Alidy pedig a halála óta mindennap hercegnőnek öltözik, hogy így emlékezzen rá.

"A terapeutája szerint ő így birkózik meg a gyásszal" - mondta Alidy mamája, Jenna. "Mindennap beöltözik, és azt suttogja: Nézd apa, én vagyok a hercegnőd!"

Mióta Jenna egyedül neveli a kislányt, minden segítségre szüksége van. Szerencséjére talált egy olyan elhivatott bébiszittert, amilyenről a legtöbb anyuka még álmodni sem mer. A 15 éves Keegan Carnahan tisztában van vele, milyen nehéz időszakon megy keresztül a kislány, és ahogy csak tud, próbál segíteni rajta.

Legutóbb például azzal,

sellőnek öltözött a kislány kedvéért.

hirdetés
sello01

"Mit csinálsz?" "Bébiszittelek." "Na és hogy megy?"

A fiatal lány a Twitteren osztotta meg a történetét, az eredeti bejegyzését pedig már több mint 30 ezren kedvelték és csaknem 20 ezren megosztották. Elmondása szerint a lány saját lakásán vigyázott Alidyre, akit egy sellőjelmezben hozott el az anyukája.

Keegannek ekkor támadt az a ragyogó ötlete, hogy meglepi a kislányt. "Néhány évvel ezelőtt vettem egy sellőfarkat, hogy azzal úszhassak a medencénkben" - mesélte a Huffington Postnak. "Évek óta ott állt a szekrényemben, úgyhogy Alidy nem is tudott róla."

Keegan a fürdés előtt belebújt a kosztümbe, a kislány pedig szinte magához sem tért az ámulattól. "Arra is nagyon jó módszer volt, hogy rávegyem a fürdésre" - mondta a lány, aki korábban rózsaszínűre festette a haját, így még jobban hasonlított a mesebeli Arielre.sello04

Arra azonban ő sem számított, hogy mekkora sikere lesz az ötletének. Nemcsak a kislány részéről, aki egy pár órára minden gondját elfeledte, hanem az internetezők felől is, akik teljesen elolvadtak a megható történettől.

"
Alidynek fülig ért a szája. Tudom, hogy nagyon nehezen dolgozza fel az apja halálát, úgyhogy nagyon örültem, hogy 20 percre gondtalan kis sellő lehetett

- mondta.sello03sello02


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk