hirdetés

KÖZÖSSÉG

Ez a művész csodát tesz a kemoterápiás betegek fejével

Teljesen ingyen varázsolja gyönyörűvé a kemoterápia miatt teljesen kopasszá vált fejbőröket.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2016. december 09.

hirdetés

Egy amerikai cég, a Sarahenna lenyűgöző művészeti alkotásokat kínál az ügyfeleinek már évek óta. Akár legyen szó arról, hogy kismamáknak festik meg a hasukat különleges hennákkal, vagy arról, hogy menyasszonyoknak készítsenek valami szépet, a cég mindig

mindent megtesz azért, hogy a hozzájuk fordulók gyönyörűnek érezzék magukat.

A megszokott feladatai mellett a Sarahenna stúdió elkötelezett mások megsegítésében, akiknek igazán szükségük van egy kis önbizalom növelésre. Ezért döntöttek úgy, hogy ingyenes henna koronákat készítenek azoknak a nőknek, akik a kemoterápia miatt elvesztették a hajukat.

"Mindig is segíteni akartam másoknak, egy értelmes és kézzelfogható módon" - mondta a tulajdonos Sarah Walters a Mashable amerikai újságnak.

"

Az egész azzal kezdődött, mikor édesanyám megkért még 2010-ben, hogy készítsek henna tetoválást az egyik barátjának, aki kemoterápiát kapott. Akkor eldöntöttem, hogy a lehető legtöbb embernek hozzáférhetővé teszem ezt, aki hasonló kezelésen megy keresztül.

A vendégeim azt mondják, felemelő érzés mikor meglátják magukat, újra szépnek érzik magukat, és ami a legfontosabb, az emberek már nem a betegség miatt bámulják őket, hanem a művészet miatt.

Ezt a hagyományos indiai hennát biztonságos és ellenőrzött növényi alapanyagokból készítik.

Exciting news (and this isn't all, so stay tuned)! Evening Magazine, the Seattle area NBC news magazine, contacted me recently to talk to me about my henna crowns. They did a short interview with me and fabulous Lauren, and filmed me applying a crown for her. I am not a fan of being on camera and am pretty sure I was awkward; but it was a fun experience and I'm excited to watch. If you're local, tomorrow night you can tune in to @king5evening at 7:30 PM (channel 5) TONIGHT, Tuesday 11/22. Thank you to the amazing @ariannascottmakeup for her hair and makeup magic, which I don't have a clue how to do myself! ? #hennacrown #sarahenna #henna #king5evening #seattlehenna #Kirkland #seattle #bothell #sankaraimports #ariannascott #Repost @kimholcomb ・・・ Shooting a story about @sarahennaseattle, who creates stunning #hennacrowns for women undergoing chemo. ❤️

SARAHENNA (@sarahennaseattle) által közzétett fénykép,

"Kapni egy ilyen koronát, megnyugtató és békés érzés, mintha egy spa kezelést kapnának, hiszen úgy érzed, hogy van valaki, aki törődik veled, és megszépít." - mondja Walters.

Egy henna elkészítése általában 45 és 90 perc között készül el, és nagyjából 3 hétig látható a bőrön. - "A terápiával kapcsolatos kiadások annyira magasak, hogy én a hennákat ingyen biztosítom, azt szeretném, ha bárki számára elérhető lenne."

"Ez egy nagyon pozitív élmény, egy nagyon nehéz időszakban, erre szükségük van."

via Mashable

Ha tetszett a cikk, oszd meg ismerőseiddel is!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk