hirdetés

KÖZÖSSÉG

Megmentette egy pár karácsonyát a becsületes angol tini, aki visszaadta az elvesztett pénzüket

Rhiannont a barátai arra buzdították, hogy tegye zsebre a pénzt, de ő inkább a lelkiismeretére hallgatott.
Fotó: Northfoto - Sarah Litherland/SWNS - szmo.hu
2020. december 16.

hirdetés

Elhagyott pénztárcát talált Rhiannon Parkinson egy liverpooli bevásárlóközpont padlóján, benne 700 fonttal, azaz mintegy 275 ezer forinttal - írja a Daily Star.

A 14 éves tinit a barátai arra biztatták: tegye csak zsebre a jelentős összeget. Ő azonban ellenállt a kísértésnek, és leadta a pénztárcát a személyzetnek.

Mint kiderült, Rhiannon ezzel megmentette Jonathan és Marie karácsonyát. A pár kétségbeesetten fordult vissza az üzletbe, amikor elhagyták a megtakarított pénzt, amit a gyerekeik karácsonyi ajándékaira gyűjtöttek.

A pár és az üzletlánc is ajándékkal és képeslappal mondott köszönetet az autizmussal élő tinilánynak, akit hősnek neveztek a tettéért.

hirdetés

“Jó tudni, hogy vannak még rendes emberek!” - írta a lapra Marie és Jonathan. Egy kisebb pénzösszeget is Rhiannonnak ajándékoztak, amiből a lány befesthette a haját.

A lány anyukája, Sarah elárulta: már csak azért is büszke rá, mert az autizmusa miatt nagyon befolyásolható, mégis a helyes döntést hozta meg.

“Rhiannonnak nagyon nehéz éve volt, de ez végre visszaadta a lelkesedést. Mindenhová magával viszi a köszönő képeslapokat, és nagyon boldog, hogy megmenthette Marie-ék karácsonyát!” - mondta.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk