hirdetés

KÖZÖSSÉG

Első és utolsó Valentin-napját ünnepelhette feleségként a fiatal lány

Gimnáziumi barátságból szerelem lett: Sarena és Tyler Vilandre kapcsolata már a kezdetek óta szoros, de két éve lesújtó hírrel kellett szembenézniük.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. február 15.

hirdetés

A fiatal nőnél csontrákot diagnosztizáltak, és az idei volt nagy valószínűséggel az az utolsó Valentin-nap, amit együtt tölthettek mint férj és feleség - írja a People magazin.

Amikor megtudták, hogy már nincs sok neki hátra, összeházasodtak. Így férjként és feleségként az idei lehetett az első és utolsó Valentin-nap, amelyet együtt tölthettek.

"
Olyan dolgokon kellett gondolkoznunk, amelyeken más korunkbeli pároknak nem – így például a halálról is

– mondja Sarena. „Azt mondtam neki, hogy ha meghalok, azt szeretném, hogy boldog legyen. A legnagyobb aggályom a halállal kapcsolatban az, hogy másokat hogyan érint majd.”

A 21 éves pár egy meghitt, csendes vacsorával ünnepelte a szerelmesek napját egy étteremben.

„Gyönyörű volt és tökéletes, csak mi ketten” – számolt be lelkesen az élményről a fiatal nő. Sarena fél, de nem riad vissza a haláltól és hálás minden pillanatért, amit együtt tölthet férjével.

hirdetés

„A legtöbben otthagyták volna a párjukat, ha ilyen fiatalon derül ki róla, hogy rákos” – állítja Sarena. „De Tyler nem ilyen, a legnehezebb időkben is mellettem áll. Megfogalmazni sem tudom, hogy milyen sokat jelent ez nekem.”

Sarena romantikus természete miatt szeretett bele Tylerbe.

„A gimiben Valentin-napon öt különböző meglepetéssel rukkolt elő nekem egy nap alatt, minden óra elején valami új ajándék várt az asztalomon” – meséli. Azt mondja, már az elejétől kezdve biztos volt benne, hogy ő számára az igazi.

Együtt táncoltak a szalagavatójukon és közös jövőt terveztek 2013-ban, miután leérettségiztek. Sarena elsőéves egyetemista volt, amikor diagnosztizálták súlyos betegségével. „Sokat előrehaladt emiatt a kapcsolatunk, mivel csak másfél éve jártunk akkor” – véli Sarena. „Át kellett gondolnunk, hogy tudunk-e közös életet kezdeni.”

A nő egyből megkezdte a kemoterápiát 2015 novemberében és javult is az állapota, de 2016 elején visszaesett. Júliusban került állandó gondozás alá, azt mondták neki, hogy 3-12 hónapja lehet még hátra. Sarena meglepődött Tyler reakcióján, amikor közölte vele a lesújtó hírt.

"

Megmondtam neki, hogy össze szeretnék házasodni vele, és egyből rávágta, hogy ő is ezt akarja. El is kezdtük tervezni az esküvőt, mert nem lehetett tudni, hogy meddig élek még.

Tavaly szeptemberben keltek egybe, a ceremóniát egy olyan szervezet támogatta és szervezte, akik rákos gyerekeken segítenek. „Olyan esküvőm volt, amire mindig is vágytam. Életem legboldogabb napja volt” – mondja Sarena. „Ahogy besétáltunk, mindenki megszűnt létezni, csak Tylert láttam magam előtt.”

Sarena jelenleg anyjával él, Tyler pedig utolsó évét tölti az egyetemen, és minden alkalmat kihasznál, hogy meglátogathassa feleségét. „Roppant törődő természete van, mindig számíthattam rá. Sokszor gondoltam arra, hogy mennyire imád, és örökké együtt lehetünk” – áradozik. „Elfogadtam, hogy hamarosan eljöhet a halál. Elhatároztam, hogy inspirálni szeretném mindazokat, akik hozzám hasonló dolgokon mennek keresztül, és úgy érzem, hogy ezt sikerült is teljesítenem.”

A súlyos beteg lány bízik abban, hogy Tyler nélküle is folytatni tudja majd az életét.

„Megmondtam neki, hogy ha valami történik velem, nem érdemli meg, hogy ne lehessen többé boldog. Azt mondtam, hogy ha találkozik valakivel, aki örömet okoz neki, ne habozzon. Nem akarom visszatartani.”

Szívszorító, hogy milyen nagyvonalú állításokat tesz férje sorsáról: „Ő a szerelmem, mindig is törődni fogok vele, bármi is történjen.”

Forrás: People magazin


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk