hirdetés

KÖZÖSSÉG

Először karácsonyozhat saját otthonukban a várpalotai hintabalesetben megsérült Krisztofer

A 21 éves fiú kisebb nehézségekkel, de újra tud beszélni és járni is. A szülők most a szemműtétjére gyűjtenek, azt remélik, hogy jobban fejlődhet majd gyerekük mozgása.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 25.

hirdetés

Mint arról nyáron beszámoltunk, szépen javult Krisztofer állapota az utóbbi időben. A fiú 2017-ben súlyos koponyasérüléseket szenvedett, miután egy törött alkatrész miatt kizuhant egy úgynevezett kalapácshintából Várpalotán. Súlyosan megsérült a koponyája, másfél évig volt kórházban, mindent elölről kellett kezdenie.

Először karácsonyozhat saját otthonukban a várpalotai hintabaleset súlyos sérültje, a most 21 éves Krisztofer.

A kilencfős család az elmúlt években egy kétszobás albérletben töltötte az ünnepeket, két hete azonban teljesült a vágyuk, saját családi házuk lett a Veszprém megyei Gógánfán.

A Máthé család legidősebb gyereke, a most 21 éves Krisztofer. Két éve még csak az ágyból figyelhette kistestvéreit karácsonykor az albérletben. Idén azonban már Krisztofer is kivette a részét a készülődésből. Az egész család nagyon boldog, hogy bár hitellel, de sikerült egy felújításra váró kis családi házat venniük a Veszprém megyei Gógánfán.

hirdetés

"Nagyobb a ház, a szobák, többet lehet sétálni" - mondta Krisztofer, aki kisebb nehézségekkel, de újra tud beszélni és járni is. Az idei karácsony azért is nagyon különleges neki, hiszen a szerelme is velük lehet.

Édesanyja szerint így, hogy már nem kell albérletet fizetniük, az ajándékokra is több jutott. Az ajándékozás pedig Krisz szerint nagyon megható volt.

A család abban bízik, hogy lesz elég pénzük a ház kibővítésére és felújítására. Emellett pedig próbálnak gyűjteni Krisztofer szemműtétjére is. A beavatkozástól azt remélik, hogy jobban fejlődhet majd a 21 éves fiú mozgása.

VIDEÓ: az RTL Híradó beszámolójahirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk