hirdetés

Előrehozták az esküvőt a halálosan beteg apuka kedvéért - könnyes meglepetés lett belőle

A legnagyobb titokban készültek, és beavatták az ápolókat és orvosokat is, hogy biztosan ne derüljön ki idő előtt a dolog.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. november 19.

hirdetés

A Love What Mattersen olvastuk Vieneese Stanton édesbús történetét. A hölgy és kedvese eredetileg áprilisra tervezték, hogy egybekelnek egy hatalmas lagzi keretében.

Csakhogy időközben a család nagyon rossz hírt kapott. Vieneese mostohaapjánál, aki 3 éves kora nevelte a nőt, februárban leukémiát diagnosztizáltak. Többször kórházba került, gyógyszereket és kemoterápiát kapott, de nem segített semmi. Az orvosok közölték, megjósolhatatlan, hogy mennyi ideje van hátra az idős embernek.

Így hát Vieneseese és a vőlegénye elhatározták, hogy tartanak egy meglepetés esküvőt, hogy az apuka is biztosan ott lehessen. A tervbe beavatták az ápolókat és orvosokat is, akik az utolsó pillanatig titokban tartották a nagy eseményt a beteg előtt.eskuvo2

„Mindketten arról álmodtunk, hogy ő kísérjen az oltár elé... és végre az álom valóra vált! Ez volt életem legszebb napja! Apa, nem is tudod, mennyire szeretlek! Melletted leszek minden egyes percben!”

- írta a nő a Facebookon.

hirdetés

Forrás: Love What Matters Facebook-oldal


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk