hirdetés

KÖZÖSSÉG

Előbb a kislány, most az édesapja lett súlyos beteg – nagyon várják a segítséget

Szilvási Jázmin és családja nehéz körülmények között él. Hűtőnek, mosógépnek is örülnének, de a legjobban annak, ha munkát kaphatna az édesanya.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2017. április 14.

hirdetés

Újabb nehéz helyzetben lévő családnak próbál segítséget szerezni az adjkirály! közössége: a 13 éves Szilvási Jázmint 2013-ban műtötték egy jóindulatú daganat miatt, amit tüdejéből kellett eltávolítani. A gyermek azóta egészséges, mindenki nagy örömére mindenféle gyógyszeres kezelés nélkül.

A kislányt azonban édesanyja egyedül neveli hosszú évek óta egy kistelepülésen, a Bács-Kiskun megyei, kalocsai járásban található Miskén.

A kislány magántanuló, ami miatt édesanyja nem tud rendszeres munkát vállalni, de ebben a térségben a kevés munkahely is gátolja, régóta próbál akár részmunkaidős állást is találni. Emiatt azonban a család évek óta nélkülöz,

mivel a havi jövedelmük szinte egészét albérleti költségeik emésztik fel.jazmin csalad

Jázmin

hirdetés

Pár hónapja Jázmin apukája súlyos beteg lett, folyamatos dialízis kezelésre van szüksége, munkaképtelen, ápolásra szorul, akit így Jázmin édesanyja lát el.

A család helyzete így sajnos csak romlott az elmúlt időkben.

Az édesanya azt mondja, nagyon örülnének egy megbízhatóan működő hűtőnek (lehetőleg fagyasztórekesszel), és mosógépnek (akár tárcsásnak is), valamint tartós élelmiszer, ruha, tisztítószer is jól jönne számukra.

Az anyuka szívesen dolgozna is a környéken, vegyészeti szakiskolai, és OKJ-s eladó, boltvezetői végzettséggel is rendelkezik. Korábban dolgozott laborban, takarított, szórólapozott, otthon végezhető munkákat, konyhai munkákat is vállalt.

És hogyan tudsz segíteni?

Az ajdkirály! oldalán várják a felajánlásokat.hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk