hirdetés

Eldöntheted, hogy melyik kutyajátszóteret újítsák fel. Szavazz te is!

A Bayer Állategészségügyi divíziójának szervezésében létrejött Kutyatér program jelenlegi állása szerint legtöbben a XV. kerületben található Mozdonyvezető utcai kutyajátszóteret szeretnék felújíttatni. Te mit gondolsz? Május 31-ig még Te is szavazhatsz!
Szponzorált tartalom (x) - szmo.hu
2017. április 06.

hirdetés

A Bayer Állategészségügy pályázatot hirdetett, melynek keretében felújít egy kutyajátszóteret. De melyik legyen az? Szavazz arra, ahova ti jártok vagy járnátok kutyusoddal rendszeresen, és szólj többi kutyás ismerősödnek is, hogy szavazzon rá! Ha nincs még bejelölve a kutyafuttatótok, akkor jelöld be Te a térképen. Szavazatodat a http://bit.ly/2nkThSgoldalon adhatod le.

Kedvenced egészséges fejlődéséhez megfelelő élettérre van szüksége, ahol biztonságban játszhat és ismerkedhet fajtársaival is. Azonban Magyarországon meglehetősen kevés jól felszerelt és megfelelően karbantartott kutyafuttató található. (Előző cikkünkben írtunk is róla, amit itt találsz.)

VIDEO: Élet a kutyajátszótéren

Az eddig beérkezett 3836 szavazat alapján a XV. kerületben található Mozdonyvezető utcai kutyajátszótér áll az első helyen, 317 szavazat érkezett eddig a felújítására, ami nem csoda, hiszen rengeteg kutyás él a környéken és jelenleg szörnyű állapotban van.

Az országos szavazás állása (2017. április 3-án) a következő

1.) Budapest XV., Mozdonyvezető utca 14. 317 szavazat

hirdetés

2.) Szeged, Puskás u. 294 szavat

3.) Budapest XVI., Havashalom park 151 szavazat

4.) Budapest IX., Csengettyű utca 127 szavazat

5.) Budapest XII., Hegyalja út 109 szavazat

A második helyen a Szegeden található Puskás utcai kutyajátszótér áll, 294 szavazat érkezett eddig a felújítására. Biztosan látott szebb napokat is a szegedi kutyafuttató. Most azonban ráférne a modernizálás!

A harmadik helyen a XVI. kerületben található Havashalom parki kutyajátszótér áll, eddig 151 szavazat érkezett a felújítására. Bár a képek és a vélemények alapján, szép állapotban található mégis az ottlakók örülnének a modernizálásnak, ugyanis sokan használják.

A negyedik helyen a IX. kerületben található Csengettyű utcai kutyajátszótér áll, 127 szavazat érkezett a felújításra. A nagy kerítéssel körbevett területre is ráférne a modernizálás.

Az ötödik helyen a XII. kerületben található Hegyalja úti kutyajátszótér áll, 109 szavazat érkezett a felújításra. A terület maga belátható, kellemes nagyságú, itt akár több kutyus is futkározhat egyszerre, de ráférne egy kis korszerűsítés és karbantartás.

A szavazás május 31-ig tart és június 6-a után hirdetik ki a nyertest. A felújított kutyajátszótér átadása szeptember 9-én lesz. A linkre kattintva, szavazz Te is, hogy melyik kutyafuttatót újítsák fel kedvencednek!

További információkat találsz a programjukkal és a felelős állattartással kapcsolatban hivatalos oldalukon és Facebook oldalukon találtok.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk