/kozosseg/egy-vegstadiumu-daganatos-beteg-szamara-ker-segitseget-a-ferencvarosi-polgarmester-a-facebookon/
hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Egy végstádiumú daganatos beteg számára kér segítséget a ferencvárosi polgármester a Facebookon

Otthon nem tudja ápolni a 70 éves, cukorbeteg édesanyja, kórházi helyet pedig nem kap a beteg férfi. Ez áll a Baranyi Krisztinának eljuttatott levélben.
hirdetés

"SEGÍTSÉG! Az alábbi levelet kaptam tegnap és fogalmam sincs, hogyan tudnék segíteni" - írja Facebook-oldalán a IX. kerület polgármestere, Baranyi Krisztina.

A hozzá eljuttatott levélben egy idős, 70 éves cukorbeteg nő írta le, hogy olyan helyzetben találta magát, amit nem tud megoldani.

Az egyik fia végstádiumos rákos beteg. Az orvos szerint kevés ideje van hátra. A levél írásakor egy meg nem nevezett kórházban feküdt a fia, az édesanya pedig azt írta, hogy a beteg fiát haza akarják küldeni az ünnep után. A levelet ezúton, változtatás nélkül közöljük.

"Amíg tudtam, itthon tartottam annak ellenére, hogy nagyon szűkösen vagyunk, 1 szoba konyhás a lakásom, ahol a kisszobában a kisebbik fiam lakik"

- írja az asszony.

hirdetés

"A betegségére visszatérve hetekig könyörögtem, hogy fogadja el a kórházi kezelést mert én képtelen vagyok rajta segíteni. Enni sem tud, olyan köhögési roham jön rá, hogy majd megfullad. Iszonyú volt a kínlódását végignézni tehetetlenül.

Ez így ment otthon egy hónapig. A vizsgálatok során kemoterápiát írtak neki ki bizonytalan időpontra. Az utolsó hetekben már annyira legyengült, állandóan összeesett a gyengeségtől, mire sikerült meggyőznöm, hogy feküdjön be a kórházba.

A kezelőorvosa a szondát ajánlotta, de mire erre sor került volna, bekerült a kórházba. Ott infúzióra kötötték és a fájdalmai miatt morfium tapaszt kapott. Amíg tudtuk látogatni, mentünk minden nap, aztán sajnos a vírus miatt nem látogathattuk."
hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk