hirdetés

KÖZÖSSÉG

Egy telefonhívással te is segíthetsz, hogy minél több rászoruló juthasson meleg ételhez

Naponta 1000 adag ételt osztanak a csepeli szeretetvendégségen. Négy hívás az Ökumenikus Segélyszervezet 1353-as adományvonalára egy adag meleg ételt jelent, amiért kígyózó sorban állók várnak minden nap.
Fotók: Fekete Dániel/MÖK - szmo.hu
2019. december 19.

hirdetés

Minden nap hosszú sor kígyózik az Ökumenikus Segélyszervezet csepeli szeretetvendégségén, ahol naponta 1000 adag ételt osztanak ki önkéntesek, támogatók és a segélyszervezet munkatársai hajléktalanoknak, illetve rossz szociális körülmények között élő családok számára.

Az ételosztásban szerdán részt vett Rost Andrea operaénekes, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas érdemes művész, Wolf Kati énekesnő, Harsányi Levente és Szabados Ágnes műsorvezetők is.

A szeretetvendégségen az 1000 adag étel mellett feldíszített, meleg sátor és karácsonyi zene is várja a rászorulókat.

Az ételosztás minden nap 11 órakor kezdődik Csepelen, a Kossuth Lajos utca 138-148. közötti épülettel szemben, a Shell kút parkolójában.

A jótékonysági esemény kapcsolódik az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtéséhez.

hirdetés

A karitatív szervezet ünnepi segélyakcióit és egész éves rászorulókért végzett munkáját a 1353-as adományvonal tárcsázásával, hívásonként 250 forinttal lehet támogatni. Négy hívás egy adag meleg ételt jelent a rászorulók számára.


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ajánljuk
Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk