/kozosseg/egy-srac-hagyta-hogy-egy-ferfi-megfogja-a-kezet-hos-lett-belole/
hirdetés

KÖZÖSSÉG
A Rovatból
hirdetés

Egy srác hagyta, hogy egy férfi megfogja a kezét - hős lett belőle

Egy ismeretlen férfi kérte, hogy fogja meg a kezét - a fotó, amin megörökítették, letarolta a Facebookot.
hirdetés

Godfrey Cuotto, egy 22 éves egyetemista éppen hazafelé tartott egy zsúfolt buszon a kanadai Ontarióbaan. A fiatal srác nagyon meglepődött, amikor egy ismeretlen férfi, aki mellette ült, kinyújtotta felé a kezét, hogy fogja meg. Először azt hitte, valami ízetlen tréfáról van szó, de aztán rájött, hogy a férfi, Robert értelmi sérült és siket, aki nagyon összezavarodott a zsúfolt buszon, és nyugtalanná vált a tömeg miatt. Egyszerűen szüksége volt valakire, aki megfogja a kezét a szorult helyzetben. Miután pedig Godfrey megfogta a kezét, meg is nyugodott.

busz

Fotó: Facebook / Only In Hamilton

A két egymás kezét fogó férfit az egyik utas lefotózta, és a kép önálló életre kelt a Facebookon. Az Only in Hamilton című oldalon posztolták, és több mint 46 ezer lájkot és 11 ezer megosztást gyűjtött be azóta.

hirdetés

A poszt alatt meghatott és elragadtatott hozzászólásokban köszönték meg a kommentelők Godfrey Cuottónak, hogy nem hagyta cserben a kiszolgáltatott helyzetben lévő férfit. "Ez annyira szép, mosolyt csalt az arcomra"; "Több ilyen emberre lenne szüksége a világnak"; "Annak ellenére, hogy mennyi negatív dolog van a világon, az emberek még mindig csodálatosak" - írják például a kommentelők.

via Daily Mail

Ha szerinted is megindító a fotó, nyomj egy lájkot!


hirdetés
Link másolása
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk

Címlapról ajánljuk