KÖZÖSSÉG
A Rovatból

Down-szindrómás édesapjának köszönheti az orvostanhallgató, hogy eljutott az egyetemig

Sader Issa semmit sem változtatna meg az életén, vagy Down-szindrómás édesapján. Hálás a sorsnak, hogy egy olyan apa nevelte fel, aki segített neki megvalósítani az álmát.

Link másolása

Sader Issa semmit sem változtatna meg édesapján. Szerencsésnek érzi magát, amiért egy ilyen apa nevelte fel nyilatkozta a Metronak.

A szíriai Jadon, fia szerint csodálatos apa, férj és családi vezető. A fiatal fogorvostanhallgató azt mondta kizárólag az apjának köszönheti, hogy eljutott az egyetemig.

„A tanulmányaim alatt mindenben támogatott, anyagilag, pszichésen és minden tekintetben.”

France??Közzétette: Sader Issa – 2019. december 31., kedd

Issa azt mondta, hogy a legtöbb közösség hajlamos a Down-szindrómás embereket kiszolgáltatottnak látni, pedig az ő édesapja keményen dolgozott, hogy mindent megteremtsen a családjának, éppúgy mint egy egészséges ember.

”Apám mindig is arra ösztönzött, hogy tegyek meg mindent azért, hogy a legjobb ember legyek, és keményen dolgozzak meg mindenért. Bármit megtennék azért, hogy ő büszke legyen rám"

Azt hiszem sikerült, mert amikor idegen embereknek azt mondja: "a fiam orvosnak tanul" látszik a büszkeség és az öröm a szemében.

Egy kicsit olyan, mintha azt mondaná: "Down-szindrómám van, de felneveltem a fiamat, és mindent megtettem annak érdekében, hogy orvos legyen, aki embereket kezel."

"Egy Down-szindrómás ember életében, így apámnál is, a társas kapcsolatok sokkal tisztábbak, hiszen ők mindenkit szeretnek, tényleg szívből, így őket is szereti és tiszteli mindenki"- magyarázta a fiatal orvostanhallgató, majd hozzátette:

"a legtöbb nő retteg a gondolattól, hogy terhes lesz és Down-szindrómás gyereket szül. Ha a nagymamám is így gondolta volna, és elvetette volna a gyerekét, akkor most én sem lennék itt" - zárta szavait az egyetemista.

Link másolása
KÖVESS MINKET:

Népszerű
Ajánljuk
Címlapról ajánljukLink másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk

Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk


Link másolása


Link másolása
KÖVESS MINKET:

Ajánljuk